U bent hier: Home / Ahmed Aboutaleb toch antisemiet

Ahmed Aboutaleb toch antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 04-06-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De altijd vriendelijke burgemeester Ahmed Aboutalen van de PvdA blijkt toch gewoon een extremistische verrader en antisemiet te zijn net als de rest van die zogenaamde sociaal democraten. Aboutaleb vindt dat het tijd is voor een centrumrechts kabinet, inclusief Geert Wilders' PVV. Aboutaleb vertelt niemand dat de helden van Geert Wilders het bombardement op Rotterdam hebben besteld en dat Wilders werkt aan de finale Holocaust.

Dat Ahmed Aboutalen lid is van de PvdA zegt eigenlijk genoeg. Lodewijk Asscher is ook lid van de PvdA. Lodewijk Asscher is de leider van de partij. De overgrootvader van Lodewijk Asscher was als Nasi betrokken bij de deportatie van de Joden door de Nazi's. Achmed Aboutalen vertelt niemand dat de Zionistische bazen van de overgrootvader van Lodewijk Asscher de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat zij de finale Holocaust in 1897 reeds hebben geagendeerd en dat Wilders hen bewondert als helden. Compleat realisation of the ideals of Herzl en Jabotinsky, wordt dat genoemd.

Achmed Aboutalen maakt nu samenwerking door de PvdA met de PVV bespreekbaar. Hitler zal trots op hen zijn. Achmed Aboutaleb is van de socialisten. De PVV is de Nationalist. Ook bijzonder overigens dat Achmed Aboutalen als burgemeester van een stad met veel hoogbouw na al die jaren nog steeds geen onderzoek heeft gelast naar de veiligheid van de gebouwen nu blijkt dat eenvoudige Boeing lijntoestellen in New York 11 september 2001 drie stalen toren van de Twin Towers met welhaast de vrije valsnelheid hebben laten instorten. Achmed Aboutalen is ook om zijn gebrek aan kwaliteit onbetrouwbaar.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus