U bent hier: Home / Ahmed Marcouch deugt niet

Ahmed Marcouch deugt niet

by J.L. de Kreek — last modified 09-02-2016 14:44
Opgeslagen onder:

Ahmed Marcouch beweert Islamiet te zijn. Toch neemt hij deel aan politiek. Dat is niet het enige waarom Ahmed Marcouch niet deugt. Hij is tevens parlementslid van de PvdA. Dat is de partij die onder leiding van Zionist Lodewijk ASScher oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide op Moslims in Moslimlanden laat begaan en liegt over de schuld van de Zionistische helden van Wilders voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Ahmed Marcouch kan weten dat de PvdA een zogenaamde socialistische partij is en dat Hitler ook socialist was. De politiek die ondersteund wordt door Ahmed Marcouch als parlementslid van de PvdA is zo bruin als het zijn kan en niet het rood van de Roos die de partij van Ahmed Marcouch als beeldmerk voert. Was Ahmed Marcouch lokaal bestuurder gebleven dan was het risico voor hem persoonlijk dat hij zich schuldig maakt aan genocide op Semieten in Moslimlanden kleiner geweest.

Onder leiding van de overgrootvader van Lodewijk ASScher zijn de Semieten uit Nederland gedeporteerd naar concentratiekampen die bezit blijken te zijn geweest van de Zionistische familie van de Zionistische patroon van de Zionistische helden van Geert Wilders. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust was het geweld van de Zionistische partners van de overgrootvader van Lodewijk ASScher. Achmed Marcouch wordt in normaal nondiscriminatoir Nederlands ten minst genomen “achterbaks” genoemd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus