U bent hier: Home / Aids Fonds liegt

Aids Fonds liegt

by J.L. de Kreek — last modified 01-12-2015 17:29
Opgeslagen onder:

Het Aids Fond liegt over het causale verband tussen Hiv en Aids. Daardoor draagt het bij aan medicijnmoorden en het benadelen van de gezondheid van patiënten. Het is een grove belediging van de wetenschap om in alle publicaties op aarde over Hiv en Aids een causaal verband te zien. De man die ontdekker is van Hiv zegt zelf dat er co-factoren nodig zijn. Voorts beroept het Aids Fond zich op wetenschappelijke publicaties die het tegendeel bewijzen van wat het Aids Fond beweert.

In een bericht op LongTwitter laat het AidsFond goed zien geen kennis van zaken te hebben of willens en wetens te bedriegen. Uitvoerig gaat het Aids Fonds in op een ontdekking in 1920 toen jagers contact hadden met chimpansees die ‘siv’ hadden. Daaruit zou het menselijke variant ‘hiv’ zijn ontstaan. De vroegste officiële hiv-infectie in Congo is volgens het Aids Fond achteraf vastgesteld in 1959 door oude bloedmonsters te onderzoeken.

Volgens het Aids Fond staat wetenschappelijk vast dat Hiv Aids veroorzaakt. Dit is een vreemde constatering van het Aids Fond want de professor die Hiv heeft ontdekt beweert het tegenovergestelde. Volgens het Aids Fonds is de aanwezigheid van het Hiv-virus in iemands lichaam “niet alleen met bloedonderzoek vast te stellen, maar ook door RNA-testen”. Volgens het Aids Fond is het Hiv-virus genetisch helemaal in kaart gebracht. Het Aids Fond vergist zich in de informatie die het verstrekt.

Het gaat niet om de vraag of Hiv bestaat. Het gaat ook niet om de vraag of Aids bestaat. Hiv bestaat en Aids bestaat. Het gaat om de vraag of Hiv wat een virus is de causale oorzaak zijn kan van Aids wat een syndroom is. Robert Gallo bewijst al in 1984 in het wetenschappelijke tijdschrift Science dat Hiv meest waarschijnlijk niet de oorzaak is van Aids. Tegelijk hield Gallo aan de publicatie vooraf een persconferentie waarin hij het tegenovergestelde beweerde. Ook heeft Gallo op die dag patenten verkregen op Hiv-tests.

Het is heel makkelijk om te begrijpen dat Hiv niet de causale oorzaak is van Aids. Eenvoudige basiskennis van de nomenclatuur is voldoende om te begrijpen dat er iets niet deugt aan het officiële verhaal van het Aids Fond. Aids is geen virusziekte. Aids is een syndroom. De “s” in de afkorting Aids staat voor “syndroom”. Syndromen zijn complexe aandoeningen met complexe oorzaken. Syndromen worden niet veroorzaakt door een enkel virus. Hiv is een virus. Aids is een “verkrijgingssyndroom”. Het wordt verkregen door Hiv/Aids medicijnen te slikken na een geconstateerde Hiv besmetting.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus