U bent hier: Home / AIDS-fonds misleidt publiek

AIDS-fonds misleidt publiek

by J.L. de Kreek — last modified 26-11-2013 11:40
Opgeslagen onder:

01 december is het weer Wereld Aids Dag. Huis aan huis collecte voor geld. Het zal Annabel van het AIDS-fonds niet vaak gebeuren dat zij met de voet tussen de deur toegedicht krijgt dat ze schaamteloos dom is. Ze studeert politicologie aan de UVA. Eerste jaar. VWO gedaan. Eerst Havo. Biologie meteen laten vallen. Politicologie vindt ze leuk want dat is een machtstudie. Femke Halsema heeft geen politicologie gestudeerd. Over Irak heeft ze het nog niet gehad. Annabel gelooft niet dat een virus geen syndroom veroorzaken kan.

Annabel gelooft de sprookjes van pharmachemie en Robert Gallo die reeds in 1984 in Science gezaghebbend publiceerde dat AIDS niet het causale gevolg zijn kan van HIV. De  bijpassende artikelen zijn nergens  in de vrije circulatie beschikbaar of althans bijzonder moeilijk te vinden. Alleen achter de betaalmuur van Science of in de archieven van de medische faculteiten. Iedereen beroept zich erop als hèt fundament van de AIDS-wetenschap.  Dat de eerste publicaties van Gallo reeds bewijzen dat HIV en AIDS geen oorzakelijk verband bezitten hadden Joep Lange en het Aids-fonds en al die andere wannabe's makkelijk zelf kunnen zien want ze zijn allemaal academisch opgevoed.

Annabel begon een beetje meewarig te lachen toen haar werd voorgehouden dat ze als vele makke schappen volgt wat het is geïndoctrineerd. AIDS als product van de kapitalistische pharmachemie die louter winstmaximalisatie als eerste overweging bezit is natuurlijk een complottheorie. Het machtsdenken van de beginnende politicologe zit niet in het DNA van deze zoveelste geit die klakkeloos napraat wat het opgediend krijgt van de halfbakken opleiders en onderwijzers die ook in het bedrog gestonken zijn en alle feiten daarover afdoen als complot of iets waarover meningen kunnen verschillen.

Annabel studeert en dat veronderstelt wetenschap; en wetenschap veronderstelt feiten en theorieën en waarheden die onweerlegbaar zijn zoals dat een virus geen syndroom veroorzaakt. AIDS is een cluster aan niet behandelde aandoeningen die op vele verschillende manier ontstaan kan zoals door het slikken van AIDS medicijnen. Het concept AIDS is middel van genocidale moordenaars in de Amerikaanse wetenschap en politiek die schaamteloos corrupt wordt nagepraat door Joep Lange en het Aids-fonds en in hun kielzog Annabelle die ook de Holocaustles over doen moet want zeker weten dat ook zij denkt dat er zes miljoen Joden vergast zijn en de Zionisten het niet gedaan hebben, en dat 9/11 door plofmoslims gedaan is!

Overigens, de bewijzen van het gelijk van de liederlijke corruptie van de AIDS-lobby zijn inbeslag genomen door officier van justitie mr. Paul Velleman eerst nadat de oplichters van het Centrum Informatie Documentatie Internet en het Meldpunt Discriminatie Internet en de Joodse Omroep en nog enkele gefrustreerde Zionisten aangifte hadden gedaan tegen de eigenaar van hetzuur.nl en daarom is alle hardware bij de hoster in beslag genomen inclusief het bewijs van de grote wetenschapper Robert Gallo zelf dat AIDS niet door HIV veroorzaakt wordt zoals ook Nobelprijswinnaar Luc Montagnier zegt:

We kunnen talloze malen worden blootgesteld aan HIV zonder chronisch geïnfecteerd te raken.

Als je een goed immuunsysteem hebt ruimt je lichaam zelf HIV binnen een paar weken op.

Zou een arme Afrikaan weer beter kunnen worden van AIDS als zijn immuunsysteem zou worden versterkt?

 Dat lijk me wel!

Dit is belangrijke informatie die volledig genegeerd wordt. Mensen denken alleen maar aan medicatie en vaccinatie.

Gezondere voeding levert te weinig winst op.

Alleen geluk bij een ongeluk -zo ontdekt schrijver dezes eerst vandaag- heeft archive.org een kopie bewaard van het inbeslaggenomen artikel van Robbert Gallo uit mei 1984 in Science waarin hij bewijst dat zijn conclusie dat het syndroom AIDS het causale gevolg is van het virus HIV geen grondslag bezit in de virologie, zodat ook het AIDS-fonds en Joep Lange weten kunnen dat zij ondersteuning leveren aan en profiteren van groots bedrog van Amerikaanse wetenschappers in vereniging met corrupte ambtenaren en big-pharma.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus