U bent hier: Home / AIDS = Gay-related

AIDS = Gay-related

by J.L. de Kreek — last modified 02-08-2015 06:00

Nu met Gay Pride in Amsterdam is het nuttig het weer eens over AIDS te hebben. AIDS is Gay-gerelateerd werd vroeger gezegd. AIDS werd eerst ontdekt bij homo's en lesbo's in het uitgaansleven van Amerika. De labeling van AIDS aan homo's is discriminatoir want AIDS komt ook voor bij hetero's in Afrika, monogame gebruikers van donorbloed en andere slikkers van HIV of AIDS medicijnen. AIDS is een verkrijgingssyndroom. Het wordt verkregen op grond van verschillende complexe factoren die met elkaar gemeen hebben dat zij het immuunsysteem aantasten.

Deze factoren in het uitgaansleven van Amerika waren dat daar in die tijd toen uitbundig gefeest en gesekst werd met alles en iedereen bij elkaar in elke lichaamsopening en ook drugs daarbij en gangbare seksueel overdraagbare aandoeningen die keer op keer bestreden werden met antibiotica. Allemaal omstandigheden die zich niet eerder in deze combinatie hadden voorgedaan. Het samengaan van drugsgebruik en antibiotica en uitputtende levensstijl met junkfood was de oorzaak van de AIDS epidemie in de VS begin jaren tachtig vorige eeuw.

AIDS in Afrika waarin Joep Lange de grote deskundige was -hij is neergeschoten met de MH17- ontstaat door ondervoeding, slechte hygiëne, ongezond water, vervuiling, algehele malaise. AIDS wordt ook verkregen door Hiv geïnfecteerden die Hiv medicijnen of AIDS medicijnen slikken. Vroeger was dat AZT. Van AZT gaat iedereen gegarandeerd dood. Men koos als middel tegen AIDS een medicijn dat het immuunsysteem uitschakelt om dat de veronderstelde dader van de te bestrijden ziekte, het HIV-virus, anders niet te bestrijden zou zijn.

Om de patiënt te laten genezen van de aandoening waarbij het immuunsysteem overbelast of uitgeput is werden patiënten die besmet zijn met Hiv een medicijn toegediend die het immuunsysteem uitschakelt om globaal door het hele lichaam dood en verderf te zaaien onder de naam AZT. AZT garandeert dat de gebruiker sterft. Omdat de wetenschappelijke basis voor de relatie die gelegd wordt tussen AIDS en Hiv op bewuste leugens gebaseerd is zonder dat de redactie van Science op persoonlijke titel het bedrog ontmaskert is er sprake van georganiseerde criminaliteit in de medische wetenschap met het oogmerk te verdienen aan massamoord middels medicijnen.

Hierover beginnen met Joep Lange was niet te doen. De ervaring met Joep Lange is dat wanneer hem een nieuwsgierige en wetenschappelijk interessante vraag gesteld werd over de relatie die hij legt tussen HIV en AIDS dat hij eerst onmiddellijk begon te schelden. Een gesprek over de feiten met personen die geloven in het bedrog van de industrie is niet mogelijk. Heilig overtuigd dat de Amerikaanse wetenschap eerlijk is. De man die het fundament gelegd heeft voor het bedrog was tevens houder van patenten van de meest gebruikte Hiv-tests.

Deze tests bewijzen dat personen anti-lichamen tegen HIV bezitten. Dat is een goed teken. Dit betekent dat het lichaam gezond reageert op iets wat het kennelijk ziet als indringer. De mens op aarde heeft te maken met enkele duizenden virussen die op allerlei manieren het lichaam indringen kunnen. Niet alle virussen maken mensen ziek. Er zijn ook virussen die komen en gaan zonder dat iemand daarvan ooit ziek wordt. Hiv is zo'n virus wat komt en gaat. Hiv komt voor bij mensen die bijvoorbeeld gestrest zijn, te lang in de zon zitten, zwanger zijn.

Mensen krijgen om talrijke redenen Hiv. Hiv verdwijnt ook weer zeggen de wetenschappers van het Pasteur Instituut wat het virus in de eerste plaats gevonden heeft. Robert Gallo doet zich graag voor als de ontdekker van Hiv en is dat niet. De ontdekkers van Hiv werken in Parijs bij het Pasteur Instituut. Robert Gallo en Joep Lange zijn bedriegers. De bewijzen staan gewoon op internet. iedereen kan het begrijpen. J. Edgar Hoover de beroemde grote man van de FBI was ook homo ook al kwam hij niet uit de kast. Die had ongetwijfeld de Amerikaanse daders van de grootschalige corruptie in de Big Pharma persoonlijk gearresteerd,

Share |
comments powered by Disqus