U bent hier: Home / Albert Einstein ondersteunde Jodenvervolging

Albert Einstein ondersteunde Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 30-11-2013 16:55

Directer Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël sopt zichzelf welhaast drijfnat op Twitter in verband met de uitzending van Robbert Dijkgraaf in DWDD university over Einstein. Wat Dijkgraaf en Voet niet over Einstein vertellen is dat hij pleitbezorger was van de segregatie van Joden en andere minderheden omdat hij volop de Zionistische agenda der 'Endlösung der Judenfrage' ondersteunde.

Professor Robbert Dijkgraaf ziet regelmatig op zijn werkplek de piano staan die Einstein heeft meegenomen op zijn vlucht naar Amerika voor het Zionistische geweld in Europa en de door de Zionisten beraamde Jodenvervolging van 1940-1945. Einstein was intelligent. Zo intelligent dat hij de atoombom uitvond en geen verzet pleegde tegen de politiek der Zionisten, nota bene sinds 1897, om de mensenrechten voor de Joden te ontbinden en hen als verachtte bedelaars te kleineren. Einstein had vanzelfsprekend toegang tot alle Zionistische haat propaganda waarvan Esther Voet van het CIDI de best doet het te verbergen.

De Zionisten waren de grote voorstanders voor de segregatie van Joden en andere minderheden. De Zionisten wilde preluderend op WOII per se geen vrede zonder dat de bulk van Joden uit Europa verdreven was. Na de oorlog ergerde de Zionisten zich aan de behoegfte aan assimilatie van Joden in Europa. Het is allemaal door de Zionisten zelf opgeschreven. De Zionisten waren tegen democratie. Tegen mensenrechten. Tegen assimilatie en emancipatie van Joden en andere minderheden. In Oost Europa streden Zionisten zij aan zij met de Tsaar, kapitalisten en politie tegen de belangenbehartigers en beschermheren van de Joodse arbeiders. Pogroms werden geinspireerd op de Zionistische zaak. Netzoals als het beleid van Hitler op de Zionistische zaak gebaseerd is geweest. Hitler was Zionist.

 In oktober 1919 schrijft Einstein aan fysicus Paul Epstein:

 Zionist cause is very close to my heart…. I am very confident of the happy development of the Jewish colony and am glad that there should be a tiny speck on this earth in which the members of our tribe should not be aliens…

 Einsten heeft het over “our tribe”. Wat de stam der Ashkenazim is die zich van andere Joden onderscheidt omdat het Nazi's zijn waarbij de tekens Nazi reeds van oudsher in de Joodse groepsaanduiding zitten. Eichmann en Hitler en het bestuur van Auschwitz hadden dezelfde Joodse achtergrond als Einstein. Zij worden vreemd genoeg door Esther Voet weggezet als Nazi's terwijl zij de grootste en voornaamste bijdragen geleverd hebben aan de Zionistische zaak en de Joodse kolonie die in 1895 door de Zionisten het wereld getto genoemd werd.

 Iedereen die voorstander is van de Zionistische zaak is ondersteuner van de beramers van WOII en de Shoah omdat het geheel door Zionisten bepaald en gedomineerd en gemanaged en betaald is.

Aan Maurice Solovine schrijft Einstein:

I am not at all eager to go to America but am doing it only in the interests of the Zionists, who must beg for dollars to build educational institutions in Jerusalem and for whom I act as high priest and  decoy...

De interessen van Einstein in Zionisme heeft zes miljoen Joden het leven gekost. Als Einstein echt een Jood was geweest zonder racistisch normbesef was hij zoals Joden doen tegen het Zionisme geweest omdat Zionisme en Jodendom met elkaar in strijd zijn. Niet verenigbare grootheden. Albert Einstein de grootse natuurkundige uit de 20ste eeuw is supporter geweest van de politiek maatschappelijke wereldbeweging der Zionisten die louter uit raciaal separatisme, antisemitisme en winst bejag de Tweede Wereldoorlog en de Shoah op het geweten heeft. De Nazi's van Israël bedreigen nu de wereldbrede met hun door Einstein uitgevonden atoombommen.

Share |
comments powered by Disqus