U bent hier: Home / Ali B. is Jood

Ali B. is Jood

by J.L. de Kreek — last modified 08-01-2014 19:44
Opgeslagen onder:

Ali B. maakt meer kans genetisch verwant te zijn aan de authentieke Joden dan Esther Voet. Ali B. heeft een Jodenneus en ook de huidskleur van authentieke Joden. Ali B. is een Marokkosmaakje. Joden komen uit Marokko. Marokkanen zijn Arabieren. Joden zijn ook Arabieren. De eerste Joden waren Arabieren. Komende uit Irak. Pas ongeveer om en nabij de 4340 jaar nadat de authentieke Joden in Irak ontstaan zijn, is in Euro Azië een relatief grote populatie Khazar burgers gedwongen bekeerd tot het jodendom of althans iets wat daarop lijkt en Jiddiskeit genoemd wordt.

Deze Euro Aziatische populatie die genetisch geassocieerd moet worden met Dzjengis Khan en Adolf Hitler zijn bij meerderheid de Europese Joden en ook Asjkenazim genoemd. Asjkenazim is het authentieke Joodse woord voor de Euro Aziaten die later bekend zijn geworden als de Nazi's.

Ali B. is gezien de neus en huiskleur naar alle waarschijnlijkheid een Jood en Esther Voet is gezien haar ideologie een katholiek en ook anderszins een duivelsaanbidder of althans net zo'n tempelier als Hitler was. 'At the end' blijkt Hitler een typisch Joodse naam te zijn die gerelateerd wordt aan een stam joden die genetisch, historisch, cultureel, linguïstisch, en spiritueel geen enkele band heeft met Palestina. 

Mensen met de voeten in de aarde aan de andere kant van de Zwarte Zee, paar duizend kilometer verder ten Noord Noord West van Bagdad in de buurt van Odessa waar ook de pogroms tegen de joodse burgers begonnen zijn onder lokaal bestuur van kapitalistische joden die ook aan de basis staan van het Zionisme wat feitelijk het politieke verbond tussen het Byzantijnse Rijk en de Khazarkoningen samenvat. 

De authentieke Joden zijn altijd geplaagd door het Romeinse rijk. De Keizer van Rome wilde ook Koning van de Joden zijn. Nadat het Romeinse Rijk naar het Noorden optrok en overging in het Byzantijnse Rijk zijn bestuurders van Rome politieke verbanden met Khazarie aangegaan. De joden van Kazarie vormde een buffer tussen Azië en het Katholieke Rome. 

Die joden van Khazarie zijn door de eigen leiders in getto's gehouden. Deze getto's zijn gemanaged door families die ook de grote joodse profiteurs van de internationale slavenhandel waren. Baron von Hirsch bijvoorbeeld die een getto in Argentinië bezat en geen filantroop was. 

In die tijd waren de authentieke Joden met grote neus en huiskleur als Ali B. in de Diaspora geplaatst. Ze moesten van de eigen Gd het land wat nu Israël heet verlaten om welhaast eeuwig in de verstrooiing te leven omdat dit door de eigen schuld van de Joden (o.a. afgoderij) in de tijd van profeet Jezus de enige weg is voor de Joden naar verlossing. 

De Franse Revolutie en de Russische Revolutie bewijst het gelijk van de assimilerende en emanciperende Joden in de Diaspora. Deze revoluties hebben veel goed gedaan voor de joden uit Oost Europa die geplaagd werden door de eigen uitzuigende kapitalistische leiders die met door hen geaccrediteerde antisemieten de massa controleerde. Zionisten zijn personen die een ezel in Palestina meer waard vinden dan een jood in Europa. 

Samengevat: er zijn ruwweg twee soorten joden: de authentieke Joden uit Irak die meer op Ali B lijken dan Esther Voet; en de niet authentieke Asjkenazische joden die ook Oost Europese joden genoemd worden of Nazi-joden wanneer het van die zieke personen zijn als de Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus