U bent hier: Home / Ambities vervolging Thierry Baudet

Ambities vervolging Thierry Baudet

by J.L. de Kreek — last modified 05-04-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De ambitie om Thierry Baudet te laten vervolgen zijn gebaseerd op zijn bedrog met kennelijk terroristisch oogmerk. Thierry Baudet is het eens met Geert Wilders. Geert Wilders ziet de grote wegbereiders van Hitler en de gaskamers als zijn helden. Thierry Baudet diskwalificeert zichzelf.

Thierry Baudet neemt leidend deel aan oplichting van kiezers middels geenpeil.nl. Uitgebreid is uitgelegd bij de Raad van State dat GeenPeil onwetmatig is. Tekst en uitleg staan nota bene op GeenSteil. GeenPeil had als verweer dat klager antisemiet is terwijl hij de Nazifeiten van de helden van Wilders openbaart en Jan Roos ontmaskert als deelnemer aan hun terroristische organisatie. Kennedy van der Laan liet namens client de Raad van State dwalen in verband met de ontvankelijkheid.

Gelijk met de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in Moslimlanden is een groepering journalisten en verslaggevers opgestaan die van terrorisme gerelateerd liegen en bedriegen beroep en/of gewoonte gemaakt heeft. Zinloos geweld is de core business van GeenStijl. Staat in het beeldmerk gedrukt. GeenStijl is van de Telegraaf. Blijkt de Telegraaf al sinds 1923 goed met de Nazi's bevriend te zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus