U bent hier: Home / Amerikanen Holocausten Amerikanen

Amerikanen Holocausten Amerikanen

by J.L. de Kreek — last modified 26-10-2015 16:00
Opgeslagen onder:

Amerikaanse terroristen brandofferen letterlijk Amerikaanse en buitenlandse burgers in stalen hoogbouw om oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden en Europa te laten plaatsvinden. De Zionisten hebben de norm gezet met de Holocaust op de “lesser Jews” om Palestina in bezit te krijgen, hun rijkdommen te executeren en het Joodse volk uit te dunnen tot alleen het verse fruit over was om de woestijn te ontginnen voor de aanstaande koninklijke familie die ook Hitler betaalde en bezitter was van Auschwitz toen daar het Joodse volk vergast is op een ouderwets Jom kippoer ritueel van Zionistische priesters die na de oorlog gezien zijn als Sondercommando's met kampfunctie.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn een terroristische aanval van blanken met een overwegend Christelijke of Zionistische achtergrond. Deze personen bouwen voort op de successen van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep. De journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf namen in het Amsterdamse Concertgebouw anno 1922 dankbaar de blauwdruk voor de Holocaust in ontvangst uit handen van de groep volgers van de helden van Wilders.

Niemand van het NIW of de Telegraaf heeft sindsdien de Joden of Europa gewaarschuwd voor de naderende zelfmoord dankzij de innige samenwerking met de Zionisten. De Zionistische helden van Geert Wilders zijn gesteund door Telegraaf en NIW de grondleggers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust om juist in de huidige tijd een kwibus als Geert Wilders of Jan Roos de Semieten de finale slag toe te laten brengen. Het optreden in rechte tegen Geert Wilders, GeenStijl en GeenPeil is uit noodzaak niet omdat procederen een hobby is.

Geert Wilders en de journalisten en verslaggevers van NIW en TMG en journalist Theirry Baudet kunnen zelf begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Wilders heeft geen kritiek op zijn Amerikaanse partners 'in crime' en misbruikt hun leugens over de oorzaak van het instorten van de torens van de Twin Towers om zijn hetze tegen de Islam en Koran en Arabieren vorm te geven. Toevallig is er iets grappigs met Arabieren. Arabieren en de Joden uit de Bijbel zijn van hetzelfde ras. Joden die zich Zionistisch noemen zijn van het ras van Adolf Hitler of hersenverweekt!

Het (moderne) Zionisme is 118 jaar oud. Sinds die tijd hebben Joden niks dan stront aan de knikker. Zionisme is bedoeld om de antisemieten op te stoken tegen de Joden en het racisme, fascisme en antidemocratische bewegingen vorm te laten krijgen. Zionisme spiegelt aan de Katholieke Eind Tijd profetieën die voorspellen dat in de huidige tijd de mensheid vervalt in grote ellende opdat de verlosser iedereen bevrijdt en alle mensen bekeert tot een vorm van Katholicisme. Om dit te realiseren heulen de Papen met de Zionisten om de 'Endlösung der Judenfrage' te volbrengen en de Heilige Rotskoepel in bezit te krijgen voor sloop en de bouw van een Kathedraal die ten onrechte de Derde Tempel genoemd zal worden.

Op het plein waar nu de Rotskoepel staat zal een lid van de familie Rothschild als eerste Koninklijk gekroonde prins van Israël zittend in de poort ten overstaan van G-d een boterham eten om een in de Bijbel voorspelde rituele handeling te veinzen. Om het nieuws te begrijpen is het nodig te weten wat er zich waarachtig heeft afgespeeld bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is allemaal dramatisch anders dan de meeste mensen denken met het ellendige gevolg dat niemand ziet uit welke hoek de vijand komt.

Rampzalige daarbij is dat Opsporing en Vervolging niet naar de feiten kijken mag omdat artikel 119 grondwet feiten een hoofdrol spelen en dus politiek ambtsdragers de personen zijn die als verdachten gezien moeten worden. Voor de journalisten van de Telegraaf en het NIW geldt deze beperking niet. Op basis van de grondwet moeten Politie en Justitie deze feiten negeren met zeer ernstige gevolgen voor de algemene veiligheid van de Staat en de Kroon. De nierbekken ontsteking van Koningin Maxima is niks vergeleken met de gevaren die Wilders met zijn Bullshit voor de koninklijke familie veroorzaakt - en bewaking kan daarmee geen of onvoldoende rekening houden want artikel 119 grondwet feiten en confabulatie van de magistratuur en terrorisme gerelateerde bedreigingen van de partners van Wilders voorkomen dat het Openbaar Ministerie de terroristen adequaat naar de cel kwalificeert!

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus