U bent hier: Home / Amerikanen ondersteunen Nazi's

Amerikanen ondersteunen Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 15-12-2013 10:50
Opgeslagen onder:

Amerikanen en de Amerikaanse overheid hebben over de volle breedte het Nazi-regiem van Adolf Hitler ondersteund. Kapitaalkrachtige Amerikanen hebben in ieder geval sinds 1900 gefantaseerd over Holocaust op zes miljoen Joden in Europa. Rijke prominente Amerikanen hebben Hitler betaald. Onder andere de familie Bush leverde relevante ondersteuning aan Hitler. De voorloper van de CIA, de OSS, heeft direct met de 'bevrijding' van Europa de voedingsbodem gelegd voor de Holocaustfraude.

Na de Tweede Wereldoorlog zijn grote Nazikopstukken naar Amerika verhuist. Daar zijn ze opgenomen in het Amerikaans bestuur. Von Braun de man van de Duitse raketten is bij de NASA gaan werken. Albert Einstein die als Nazi reeds voor de oorlog zijn totempaal naar Amerika verplaatste heeft de atoombom ontwikkeld om onder andere Japan te vernietigen. In 2003 is het weer de familie Bush die prominent de hoofdrol speelt in groot illegaal internationaal geweld wat naadloos aansluit bij de missies van Adolf Hitler. De moderne SS is reeds operationeel waargenomen. De genocide in Irak is industrieel. Ook een aanslag op Semieten. 

De Israëlische bondgenoot van Amerika was sinds 1897 formeel de grootste pleitbezorger van de 'Endlösung der Judenfrage'. Om de Joden uit Europa te verdrijven zoals de Katholieken graag willen en om uit winstbejag Palestina in bezit te krijgen. Vooral het Aziatische achterland vonden de Zionisten kapitalistisch de moeite waard. Dat de Amerikanen de bevrijders van Europa zijn is een schijnvertoning. De Amerikanen hebben eerst Hitler geleverd. Daarna hebben de Amerikanen zich van Hitler ontdaan. Net als de Amerikanen eerst Hussein ondersteunde om daarna Irak te verwoesten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus