U bent hier: Home / Amerikanen sponsoren terrorisme

Amerikanen sponsoren terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 20-11-2015 06:05
Opgeslagen onder:

Particuliere Amerikaanse organisaties sponsoren terrorisme. Deze organisaties laten de aanslagen in de VS 11 september 2001 plaatsvinden en hebben in het verleden Hitler gemanaged en de Holocaust georganiseerd. De basisplannen zijn bedacht door de helden van Wilders. Amerikaanse particuliere organisaties publiceren al in 1900 over Holocaust op de Joden van Europa omdat zij voorkennis bezitten want hun organisatie zal de Holocaust leveren. Deze organisatie wordt bijgestaan door personen als Lodewijk Asscher die derde generatie liegt over de zware Nazifeiten van zijn overgrootvader in zijn rol van voorzitter van de Joodse Raad.

De Joodse Raad was een in Nederland gevestigd onderdeel van de organisatie van de helden van Wilders die verantwoordelijk was voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Ook toen werd het terrorisme door Amerikanen gesponsord. Hitler en de Nazi's zijn groot gemaakt door de helden van Wilders en Amerikaanse financiers die de bancaire zaken van Hitler lieten regelen door de familie Bush. Geholpen door de journalisten en/of verslaggevers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Telegraaf. De geschiedenis van de Nederlandse Jodenvervolging van 1940-1945 is diametraal anders dan de meeste mensen denken.

De Joden zijn vervolgd en vermoord door leden van de groep van de helden van Wilders waaraan ook Esther Voet deelneemt en de aanslagplegers in Parijs vrijdag 13 november 2015 lid van zijn. Het internationaal terrorisme uit Jihadistische hoek heeft het diffuse karakter dat het enerzijds gesponsord is door Amerikaanse particuliere organisaties en anderzijds geïnspireerd is op authentieke Jihadistische sentimenten. De gewapende Jihad is de proxy-oorlog tegen het Westen van Amerikaanse particuliere organisaties die ook verantwoordelijk waren voor Hitler en de gaskamers.

Het bombardement op Rotterdam en Anne Frank zijn het causale gevolg van de uitvoering van de plannen van de helden van Wilders. De helden van Wilders hebben in 1897 reeds een duistere agenda gepland voor de mensheid om rond 2030 te leiden tot een vorm van wereldmacht voor de financiers van de groep terroristen die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Feitelijk is het één organisatie die het terrorisme levert en bestrijdt. Amerikaanse soldaten vechten in het Midden Oosten tegen de eigen proxy tegenstander. Amerika creëert de eigen vijanden om het waar dan ook op een vechten te kunnen zetten voor macht.

De Verenigde Staten van Amerika zijn gekaapt door de Nazi's. De aanslagen op de torens van Twin Towers zijn gepleegd met vooraf aangebrachte explosieven op de kern en/of in het fundament van de torens omdat er geen enkele andere technische mogelijkheid bestaat om die gebouwen in te laten storten zoals ze ingestort zijn. Alles wijst op 'controled demolition'. Dat is gewoon uit te rekenen door iedereen die de rekentoets met succes heeft afgerond. Heeft met impuls te maken en dat die behouden wordt. Iedereen kan bedenken dat energie nodig is voor het instorten van de torens van de Twin Towers. De gebouwen waren in rust. Geen aardbeving.

De vliegtuigen hoe snel die ook vliegen en hoeveel kerosine ze ook getankt hadden, bezitten altijd te weinig energie om de drie torens van de Twin Towers synchroon met welhaast vrije valsnelheid in het fundament te laten verdampen. De torens van de Twin Towers zijn volledig verpulverd. Alles is tot stof vergaan. Er zijn wat resten staal blijven staan, en een vuurputten diep in de grond onder het maaiveld die niet uit gingen en 'grond zerro' genoemd werden. Het is geen toeval. Om de torens van de Twin Towers in te laten storten zoals ze ingestort zijn is het vermogen van een of twee kleine atoombommen vereist.

'Controled demolition' met atoommunitie schijnt een gebruikelijke techniek te zijn in de industrie. Het wordt vaker toegepast. Het wordt gezien als onschadelijk voor de omgeving omdat de atoomexplosie onder de grond plaatsvindt. Hoe het ook zij. De Twin Towers kunnen niet anders dan middels gecontroleerde sloop zijn neergehaald want de vliegtuigen waren gewone vliegtuigen die naar de aard niet het vermogen bezitten door een verdieping van een toren van een Twin Towers te boren en er aan de andere kant uit te komen en exploderen. De grootste Boeing vol kerosine op top snelheid kan dat gewoon niet. Het zal te pletter vliegen tegen het machtige centimeters dikke staal van de 'core' van de torens van de Twin Towers. Slaat zo dik. Daar kan alleen een kruisraket van verarmd uranium doorheen boren als een mes door boter.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus