U bent hier: Home / Amnesty International steunt misdaden

Amnesty International steunt misdaden

by J.L. de Kreek — last modified 10-12-2017 12:50
Opgeslagen onder:

Amnesty International is weer eens de jaarlijkse schrijfactie begonnen om de schijn te wekken dat het een fatsoenlijke club is. Amnesty International steunt volop door Nederlandse ambtenaren en journalisten begane international misdrijven zoals genocide op Semieten en gedwongen verdwijning van minderjarigen. Wie verhaal komt halen bij Eduard Narzarski krijgt een propaganda praatje dat het allemaal goed is geregeld met de rechten van kinderen in Nederland en dat Amnesty zich alleen met misstanden in het buitenland bemoeit.

Directeur Eduard Narzarski van Amnesty Internationaal (of is het Eduard Narcistki? ) is een ongelofelijke prutser die niet het fatsoen bezit zich aan de feiten te houden en Nederlandse autoriteiten te wijzen op hun verantwoordelijkheid.

Met de schrijf actie redt Amnesty 600 mensen wereldwijd terwijl het door te zwijgen over de misdaden van het Nederlands bestuur en journalistiek duizenden, née tien duizenden kinderen en miljoen Semieten slachtoffert.

Ook voor Eduard Narzarski is het makkelijk om te zien dat het Nederlands bestuur bol staat van de oorlogscriminelen en terroristen die ook nog eens Nederlandse minderjarigen in grote getallen gedwongen laten verdwijnen voor geld. Eduard Narzarski en zijn bende profiteurs van Amnesty International houden willens en wetens een bord voor hun hoofd en kijken opzettelijk weg van door Nederlandse ambtenaren en journalisten begane internationale misdrijven terwijl de feiten op straat liggen. Wie zwijgt stemt toe!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus