U bent hier: Home / Angst voor oorlog

Angst voor oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 11-02-2015 17:40
Opgeslagen onder:

De angst voor oorlog zit er goed in. Niet vreemd. Hele landsverdediging vertrouwt op bondgenoten die 11 september 2001 op eigen grondgebied aanslagen hebben gepleegd als opening van 'the war on terror'. Daarbij komt dat de Nederlandse inlichtingen en veiligheidsdiensten door de minister van Defensie en haar collega's in de politiek blind en doof zijn gemaakt voor de hoek waaruit de gevaren komen. ISIS is niet het grote gevaar. De Islam is het probleem niet. Het is de groep van Wilders die schuld heeft aan de terreurdreigingen.

Geert Wilders, Martin Bosman, de hele kliek van de PVV inclusief Geen Stijl en arabist Hans Jansen zijn leden van georganiseerd terrorisme. Zij zelf houden de handen schoon, misbruik makend van macht gelegenheid en middelen. Zij sturen de leden van de Nederlandse Strijdkrachten op missie en plaatsen hen in de waan dat zij aan de goede kant staan. Voor het karretje spannen wordt dat genoemd. Internationaal terrorisme en internationale misdrijven van 'the Coalition of the Willing' stabiliserend. Rusland heeft het goed gezien. Er is niks wat erop wijst dat het Kremlin anders dan medelevend betrokken is bij de aanslag op de MH17. Alles wijst op het 'umfeld' van Geert Wilders.

De onrusten nu in Oekraïne, het Midden Oosten, de spanningen in Nederland, hebben allemaal het Zionisme en de Katholieken als bron. De Papen en de Nazi's zonder uniform die zich als joden vermomd verbergen, zijn de grote schuldigen aan het eind van het laatste interbellum. Iets meer dan vijf en vijftig jaar heeft de relatieve vrede geduurd voordat de Nazi's en fascisten een hernieuwde poging wagen om wereldmacht te vestigen. Daarbij gaan zij zo ver dat zij de torens van de Twin Towers, meer dan drie duizend Amerikaanse en niet Amerikaanse burgers, anderhalf miljoen arabieren, leden van de Nederlandse Strijdkrachten en vrede met Rusland op het spel zetten.

De spanningen en dreigingen van terreur in Europa zijn het vanzelfsprekende gevolg van de door Europa gesteunde agressieve en onrechtmatige expansie drift der Amerikanen, gebaseerd op door de Amerikanen zelf begane terroristische misdrijven 11 september 2001. Studie wijst uit dat Amerikanen ook de grote financiers van Hitler en juridisch eigenaren van Auschwitz waren. De Amerikanen hebben nog al wat moord en doodslag op het geweten. De indianen hebben zij uitgeroeid. Slaven hebben zij gehouden. Ze hebben gelyncht en geroofd op het Amerikaanse continent en elders. Nog zijn zij niet tevreden. Na de Amerikaanse financiering van Hitler, het bombardement op Dresden en Hiroshima en Nagasaki is Azië aan de buurt geweest en Afrika. Nu het Midden Oosten voor de finale slag bij Armageddon.

Waar Amerikanen verschijnen is het gedaan met de vrede want de Amerikanen zijn in vereniging met de Zionisten en het Vaticaan uit op wereldheerschappij. Volk ongemanierde apen, varkens en ezels. Dat wordt de Nieuwe Wereldorde genoemd terwijl het de oud Duitse Orde is waaruit ook Hitler en de SS zijn voortgekomen en het verbond met de helden van Geert Wilders. Wilders is in persoonlijke hoedanigheid de motor achter de gewapende Jihad tegen Nederland. Hij hitst de vijand op tegen Nederlandse belangen. Hij doet dit willens en wetens omdat het zijn lust naar macht bevredigt. De oorlog wordt gewonnen en de veiligheid herstelt wanneer Nederland investeert in de strafvervolging van Wilders en zijn 'umfeld' in verband met misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en deelname aan genocide op arabieren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus