U bent hier: Home / Antisemieten hebben gelijk

Antisemieten hebben gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 10-12-2014 13:10
Opgeslagen onder:

Er woedt een golf van vervolgingen door Nederland in verband met verondersteld antisemitisme. Antisemieten hebben voordeel van de feiten omdat dit bewijst dat de Zionisten hen aanzet tot antisemitisme. Als verontschuldiging voor antisemitisme is het redelijk te oordelen dat de antisemiet direct en indirect is aangezet door de Zionisten om de 'Endlösung der Judenfrage' te volbrengen. De bewijzen van dit Zionistisch complot zijn de authentieke werken van prominente Zionisten die samengevat gedigitaliseerd staan op www.jodenhaat.nl.

Kijk bij de studie naar de schuld van de Zionisten aan het antisemitisme ook naar www.joodsrecht.nl waarop de geldende waarden en normen van het Jodendom samengevat zijn. Kern van het Jodendom is dat er géén Joodse staat bestaat en dat Zionisme radicaal wordt afgewezen omdat Zionisme de basis filosofie is van antisemieten, racisten en fascisten. De Zionisten lezen, en hen de schuld geven van de Jodenvervolging, de Holocaustfraude en de hele Tweede Wereldoorlog is meer dan redelijk en volledig de wens van Joden. 

Lees ook wat Thora Trouwe Joden schrijven dat de propaganda van de Nazi's gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden: www.truetorahjews.org/naziismzionism

Kijk voorts naar de authentieke medaille, cartoon en advertentie in het tijdschrift van Nazi minister Goebbels: www.goedenieuws.nl/vandaag/2014/02/09/ein-nazi-fahrt-nach-palestina

De David Ster wordt gezien als onlosmakelijk onderdeel van de Joodse identiteit terwijl het voor Joden geen bijzondere of diepere betekenis heeft. De David Ster is het teken wat de helden van Wilders gebruiken om het publiek in de waan te plaatsen over hun antisemitische doelstellingen. Ook heeft er geen Holocaust plaats gevonden. Er zijn geen zes miljoen Joden vermoord. Daarvan is geen enkel objectief bewijs. Alle feiten en cijfers suggereren in alle eerlijkheid een ondergrens van een komma zeven miljoen en een bovengrens van drie komma drie miljoen. Op www.holocaustfraude.nl staan de feiten keurig toegelicht.

Wanneer bovenstaande feiten erkend worden door de antisemiet in het algemeen en er voortgaand netjes onderscheid gemaakt wordt tussen Zionisten die schuldig zijn en Joden die slachtoffer zijn is de antisemiet niks te verwijten want de antisemiet wist door bedrog en misleiding van de Zionist niet beter dan dat het Zionistisch tuig en de Joden eender zijn. Let op dat de Officieren van Justitie en Rechters en Raadsheren door de Zionisten bedreigd worden met 'dire consequences' en organisaties die daarop toezien wanneer zij de waarheid van de feiten erkennen. Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet uit deze bedreigingen op Internet (onder aan de tekst): 

http://www.icare.to/articleHC.php?id=40265&lang=en 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/158336

Samengevat: antisemitisme is de schuld van Zionisten en Zionisten bedreigen de rechtspraak om dit te ontkennen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus