U bent hier: Home / Antisemitisme van Frénk van der Linden

Antisemitisme van Frénk van der Linden

by J.L. de Kreek — last modified 31-12-2015 09:10
Opgeslagen onder:

Wanneer is iemand een antisemiet? Alleen als de persoon openlijk uitkomt voor afkeer van Semieten? Of ook wanneer gezwegen wordt over feiten die evident zijn? Esther Voet bijvoorbeeld. Is zij een antisemiet? De meeste personen zullen deze vraag ontkennend beantwoorden. Toch is Esther Voet één van de grote Nazileiders van vandaag. Dan Frénk van der Linden. Is hij antisemiet? De meeste personen zullen ook dit negatief beantwoorden.

Toch is er iets aan de hand met Frénk van der Linden wat vragen oproept. Frénk van der Linden zat voor een vraaggesprek aan de tafel van hét Goede Nieuws. Hem is feiten voorgehouden over de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en de Nazi's. Frénk van der Linden ontkent de makkelijke waarnemingen net zoals deze journalist niet ingaat op de feiten die bewijzen dat Ahmed Aboutaleb oorlogscriminelen, terroristen en genocidale moordenaars van de PvdA ondersteunt, én zondigt tegen Allah door aan politiek deel te nemen, en dat de torens van de Twin Towers 11 september 2001 niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen.

De muntDeze aspecten van Frénk van der Linden doen in alle redelijkheid vermoeden dat Frénk van der Linden hardcore antisemiet is of althans anderszins niet deugt als journalist. Iedereen die de Staat Israël ondersteunt is antisemiet. Het saillante aan Frénk van der Linden is dat het brein van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en daarmee het bombardement op Rotterdam een journalist is die zijn journalistiek misbruikt heeft om zijn Holocaustplannen in de hoofden en harten van antisemieten te plaatsen. Ook waren het journalisten die de plannen verspreidden en die in hun kranten en magazines zoals de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad iedereen bedrogen over het naaste doel der Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus