U bent hier: Home / Antisemitisme = zelfverdediging

Antisemitisme = zelfverdediging

by J.L. de Kreek — last modified 27-12-2013 15:40
Opgeslagen onder:

In zijn artikel 'A Solution of the Jewish Question' in de 'Jewish Chronical' van 17 januari 1896 schrijft de grote Zionistische leider Theodore Herzl: 'I believe that I understand antisemitism ...I believe that I can see what elements there are in it of … legitimate self-defence'. Ergo: antisemitisme is gerechtvaardigde zelfverdediging erkent ook de Zionistische leider die aan de basis staat van de oprichting van Israël en de Jodenvervolging van 1940-1945.

De academische vraag die dan meten opkomst is: wat is de ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding door Joden waartegen de noodzakelijke verdediging van eigen of eens anders lijf, eerbaarheid of goed geboden is? Zonder ogenblikkelijke wederrechtelijke aanranding door Joden kan Herzl niet concluderen dat antisemitisme een vorm van gerechtvaardigde zelfverdediging is. 

De Joden voeren thans reeds zeer lang oorlog in het paradijs. In 1895 constateert Herzl dat prominente Joden een internationale bedreiging zijn. De genocide op de indianen, de slavenhandel, de getto's, de onderdrukking van de arbeiders, de strijd tegen het socialisme, de bruinhemden, Hitler,  de genocide op de Joden, de illegale oorlog in Irak en de genocide daar, het holocaustliegen, het bedreigen met 'dire consequences' indien de waarheid van de feiten wordt herkend of erkend, zijn allemaal vormen van wederrechtelijke aanranding door Joden die het door Herzl bedoelde antisemitisme rechtvaardigen kunnen. 

Oppervlakkige en diepgaande studie naar het Zionisme leert dat de Zionisten de hoofdschuld hebben aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Het is allemaal de wil van de Zionisten geweest. Hitler is door hen betaald. Auschwitz is door hen gebouwd. De Zionisten gaven reeds in 1919 of daaromtrent verlof tot het uitvoeren van de Holocaust op zes miljoen Joden en wilde reeds in 1897 dat antisemieten hun beste vrienden waren en de massa controleerde. Het blijkt allemaal klip en klaar uit de talrijke authentieke Zionistische documenten die de Zionisten zelf nooit openbaar maken. 

Helaas is er slechts een relatief klein deel van de Joden wat wel trouw is aan de Thora en gewoon belijdend Jood is. De rest zijn oorlogszuchtige zielen die uit het Jodendom nemen wat zij opportunistisch gebruiken kunnen om rijkdommen van andere Joden en Palestina van de oorspronkelijke bewoners te roven. Voor de Tweede Wereldoorlog schrijven de Zionisten zelf dat vooral het tempo waarmee zij de Exodus realiseren kunnen voor hen de lol is, en het materiële voordeel wat zij ermee verkrijgen. Niemand hoeft een antisemitische fantasie te hebben. Men kan gewoon de teksten der Zionisten voorlezen om de meest antisemitische uitspraken ooit te doen. 

Het is de Zionisten altijd te doen geweest om de racistische separatie van de minderheden. Om te beginnen met het eigen volk waarvan zij de meerderheid zien als verachtte bedelaars die minder waard zijn dan een ezel in Palestina. Allemaal eigen woorden van de Zionisten dus schrijver dezes voelt zich geen moment schuldig aan enige vorm van antisemitisme. De zionisten schreven zelf in 1897 dat Joden uitgeroeid moesten worden. Hitler is daarvoor betaald door de grootste Joodse profiteurs: de Rothschild bankiers familie. Dus de Joden moeten ophouden met het zeiken over anderen. Ze zijn zelf schuldig aan de Holocaust die ze niet eens volbracht hebben! 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus