U bent hier: Home / Arabist Hans Jansen fileren

Arabist Hans Jansen fileren

by J.L. de Kreek — last modified 21-09-2013 15:55
Opgeslagen onder:

Binnenkort gaat de behandeling verder van het hoger beroep wat het OM en de eigenaar van hetzuur.nl hebben aangetekend tegen de eerdere veroordelingen van deze eigenaar. Het CIDI, de Joodse Omroep, het Meldpunt Discriminatie Internet en een enkele particulier hebben aangifte gedaan wegen antisemitisme en Jodenhaat omdat de Holocaust ontkend wordt op hetzuur.nl. Minister van Defensie Jeanine Hennis heeft aangifte gedaan van beledigen. Ook arabist Hans Jansen heeft aangifte gedaan wegens beledigen en bedreigen.

Dat de arabist niet bedreigd is door de eigenaar van hetzuur.nl is inmiddels lang en breed vastgesteld. Daarvoor is vrijspraak gevraagd en gegeven. Wel zou de eigenaar van hetzuur.nl de arabist beledigd hebben en is hij veroordeelt tot een taakstraf en heeft de rechtbank in de tweede zaak de eigenaar van hetzuur.nl ontoerekeningsvatbaar verklaard.

Het dossier van het hoger beroep laat zien dat de eigenaar van hetzuur.nl de arabist en zijn ondersteuners juridisch aan het fileren is. Voorts zijn de Zionisten deugdelijk de maat genomen omdat zij de rechtbank bedreigen met terrorisme wanneer de eigenaar van hetzuur.nl vrijgesproken wordt. Hier een mooi citaat over arabist Hans Jansen uit het pleidooi van de verdediging:

Bij en tijdens het Wildersproces waarin Jansen getuige-deskundige en ik benadeelde partij was heeft hij ten overstaand van het gehele Koninkrijk live op internet en televisie verkondigd dat ik hem bedreigd heb. Jansen liegt iedereen voor in verband met de betekenis van de Koran en de Islam. Jansen is katholiek en neemt deel aan de christelijke kruistocht tegen de Islam.

Ook Minister van Defensie Jeanine Hennis wordt in het pleidooi van de verdediging ruimschoots bij de noten genomen in verband met haar bijdrage aan de ongerechtvaardigde strijd van de christenpolitiek en domrechts tegen de Islam. Natuurlijk zijn ook de Zionisten met Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens en de Joodse Omroep en het CID en MDI voorop ontdaan van het masker en wordt hun ware anti-semitische nazi-aard getoond.

Het pleidooi van de verdediging zal spoedig exclusief te vinden zijn op het Goede Nieuws. Één en zestig pagina's historische feiten en knalhard bewijs van de door GeenStijl en dus Pritt ondersteunde diepzieke opportunistisch Katholiek liegende arabist Hans Jansen. De nationalistische arabist wil een natiestaat om de culturele identiteit van zijn Christenheid veilig te stellen binnen de grenzen van Nederland zonder Islamitische invloeden en ondersteund door het ouderwetse antisemitisme van de Papen.

Om de schijn van fatsoen te wekken heeft arabist Hans Jansen het over Joden waar Joden de Nazi's van Zion bedoelen. De Koran ziet Joden als mensen van het schrift en stelt Zionisten en hypocriete hufters als de arabist gelijk aan varkens, apen en èzels, zoals elk weldenkend mens betaamt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus