U bent hier: Home / Arabist Hans Jansen is racist

Arabist Hans Jansen is racist

by J.L. de Kreek — last modified 21-12-2013 14:05
Opgeslagen onder:

Arabist Hans Jansen is Katholiek dus hij is racist. Het Katholicisme is de racistische ideologie van Papen. De Staatsreligie der Romeinen. De kerstende ploerten die nog altijd de maat bepalen willen in Europa. De Katholieken hebben samen met de Zionisten de Jodenvervolging van 1940-145 vormgegeven. De Katholieken ontkennen dat Palestijnen relatief vaak tot Islam bekeerde authentieke Joden zijn. Het Vaticaan is de staat van de Katholieken op aarde met de man in soepjurk als staatshoofd.

Hans Jansen die regelmatig voor GeenStijl schrijft, waar ook huisvrouw Annabel Nanninga haar zure racistische zeik achterlaat, is een intellectueel die de ongerechtvaardigde Christelijke kruisvaart met moderne middelen tegen de Islam mede vorm geeft. Misbruiksmakend van zijn academische titel plant hij zijn gif in de hoofden van de lezers met het oogmerk dat zijn racisme wortel schiet in hun gedachten. Katholieken zijn in het algemeen héle zieke zielige mensen. Personen die nu inmiddels een jaar of twee duizend de sfeer verzieken in Europa en het hardst liegen over de dood van de profeet bij en tijdens de veronderstelde kruisiging.

Jezus Christus is nooit gekruisigd. Ook is hij niet overleden bij en tijdens zijn schijnexecutie. Die hele setting waarin de Katholieken geloven dat het de waarheid is heeft nóóit plaatsgevonden. De kruisigingsleugen over Christus ettert eeuwen na en vergiftigt de kennelijke ontvankelijke breintjes der narcisten zoals Hans Jansen. Jeroen de Kreek herinnert zich goed hoe de psychoot te keer ging in de rechtszaal met het Wildersproces. De Kreek zou de arabist bedreigd hebben. Iets wat hij vol is blijven houden ook al heeft de Officier van Justitie al verscheidende keren gezegd dat dit niet zo is. In ogen van de arabist vergist de Officier van Justitie zich.

Hans Jansen denkt dat omdat hij arabist is dat hij gelijk heeft. Het vreemde aan de arabist is dat hij heeft bijgedragen aan een veel gebruikte Koranvertaling en dat uit dit boek niet blijken kan wat Geert Wilders ondersteund door de arabist beweert. Met géén mogelijkheid is vol te houden dat de Koran een haatzaaiend boek is en dat de schrijver gestoord moet zijn geweest. De Koran begint met de zin: In de naam van God de Barmhartige Erbarmer. Waarachtig een prachtige zin die iedereen aanspreken kan. Ook ongelovigen. Barmhartige Erbarmer, het lijkt zowaar een strofe uit de Mattheüs of Johannes Passion. De Koran is Bach! Bach is de Koran!

Toegegeven kan worden dat de Koran niet leest als de Donald Duck. Welbeschouwd is de Bijbel onleesbaar. Het vergt studie om de schrijfstijl van de Bijbel eigen te maken opdat de inhoud begrepen wordt. Dat gaat niet over een nacht ijs. Dit is met de Koran ook het geval, alleen de Koran is poëtischer. De Koran is wet en wetsgeschiedenis en poëzie tegelijk. Bijzonder knap geschreven. Aantrekkelijk om te lezen. Met bovendien de verrassende mededeling dat het Joden als mensen van het schrift ziet. De Koran gaat ook over oorlog en vrede. Dat is inherent aan wetboeken. Dat de Koran oproept alle ongelovigen te vermoorden is klink klare flauwekul. Voor zover de Koran dit wel doet is dat bij de Joden niet anders.

Arabist Hans Jansen vergeet steeds Katholiek opportunistisch te prediken dat zijn geloof bepaalt dat er een Exodus is waarbij alle Joden uit Europa verdreven worden en dat de Katholieken dit in vereniging met de Zionisten gerealiseerd hebben in 1940-1945 en na de oorlog de geschiedenis liegen en zich voorbereiden op de machtsovername van de wereld door de Zionistische Rothschild bankiers familie in vereniging met de Papen opdat de kerk ouderwets de orde verstoort bij de burger achter de deur. De arabist is volgens Jeroen de Kreek het type hufter wat het best maken kan dat het verhuist naar een oord wat geen uitleveringsverdrag met Nederland bezit.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus