U bent hier: Home / Arabist Hans Jansen zieke leugenaar

Arabist Hans Jansen zieke leugenaar

by J.L. de Kreek — last modified 05-10-2013 12:15
Opgeslagen onder:

De eigenaar van hetzuur.nl is in hoger beroep gegaan tegen het oordeel van de rechtbank Amsterdam dat hij ontoerekeningsvatbaar is omdat hij arabist Hans Jansen functioneel beledigt. Iedereen weet dat de arabist in alle media verkondigt dat deze eigenaar hem bedreigd heeft. De officier van justitie heeft dit onderzocht en voor die bedreiging waarvan de arabist aangifte heeft gedaan vrijspraak gevraagd en gekregen. Desondanks propageert de arabist kennelijk ten onrechte dat Afshin Ellian bedreigd wordt anders dan met het strafrecht.

Hans Jansen is de katholiek en arabist die als deskundige voor Geert Wilders iedereen heeft voorgelogen over de inhoud en betekenis van de Koran. De arabist verdraait listig en weet zich verzekerd van de grote groep toehoorders die net als Geert Wilders en hij Europa gezuiverd willen hebben van de Islam. Hans Jansen zou geen goede katholiek zijn waneer hij niet dagelijks negatief is over de koran, islam, profeten of sharia. De man waarover Hans Jansen liegt dat hij door hem bedreigd is ondersteunt ook de Shariarechtbank op sharia.rechtbank.nl. Bedoeld als de enige echte Sharisrechbank in Nederland voor iedereen om van te profiteren.

Er is uitzonderlijk veel ergernis over het feit dat Hans Jansen met zijn onacademische hetze tegen de Islam mede voorkomt dat de shariarechtbank reeds publiek toegankelijk is. In de eerste plaats voor Nederland en in de tweede plaats voor de goede rechtspleging in persoonlijke zaken is een shariarechtbank onotbeerlijk in Nederland. Buitegwoon relevant bijvoorbeeld voor het Islamitische bankieren en internationaal rechtelijke vraagstukken op het terrein van het personen en familierecht. Islamitisch bankieren is bankieren zonder rente. Dat vereist shariarechtspraak omdat het de Islamitische vorm van bankieren is.

Shariarechtspraak zal bijdragen aan de assimilatie, emanciptatie en democratische acceptatie van de Islam in Europa. Daarin wringt natuurlijk meteen de schoen want katholiek Hans Jansen en zijn kliek van medeplichtige ras-antisemieten willen geen bekendheid bij het publiek met de Islam of Koran want dan wordt ook algemeen bekend dat de Katholieken zieke narcisten zijn die de levensgeschiedenis van porfeet Jezus Christus liegen om er politiek van de profiteren en de burger te dwingen tot gehoorzaamheid aan het Vaticaan.

Arabis Hans Jansen is een fout mannetje waarvan Geen Stijl beter afstand neemt als columnist. Geen Stijl imponeert toch al reeds lange tijd racistisch, alsof het de haatblog van de nieuwe apartheid is. Hans Jansen neemt het in zijn hetze tegen de feiten nu op voor Asfhian Elian van dat uberrechtse Elsevier omdat ook Afshin Ellian een zieke geest heeft. Soort zoekt soort. Arabist Hans Jansen zal juridisch behandeling krijgen die hij verdient. Juridisch gepureerd wordt hij. Jansen had beter naar oud-raadsheer Tom Schalken kunnen luisteren bij en tijdens dat etentje waarover zoveel te doen is geweest. Tom Schalken zo vriendelijk en behulpzaam als hij was wilde onmiskenbaar de vriend van een vriend helpen voorkomen wat hij nu te verwerken krijgt aan ontembare juridische problemen.

Niet alleen op Geert Wilders is een juridische klopjacht gaande, ook op zijn arabist Hans Jansen die opzichtig moedwillig de rechtbank voorgelogen heeft over de zaken waarop hij verondersteld wordt deskundig te zijn. Dat de arabist in de rechtszaal hysterisch te keer ging over de eigenaar van hetzuur.nl die als benadeelde partij ingeklemd tussen muur en politie persoonlijk in de rechtszaal aanwezig was, wordt ervaren als een jubelmomentje waarvan nog nagenoten wordt bij en tijdens het eraan terugdenken. Het verdere theater rond Wilders en de  arabist, is niet in handen van deze zieke karakters die het best zo snel als mogelijk rechtens van het publieke podium verwijderd worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus