U bent hier: Home / Arnold Heertje liegt Holocaust

Arnold Heertje liegt Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 19-11-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Hij is voornaam. Belezen. Spreekvaardig. Kan verdienstelijk schrijven, en liegt de Holocaust. Zijn naam is Arnold Heertje. Hij trekt ten strijde voor een humaan jeugdzorgbeleid en houdt dezelfde jeugd in strijd met de feiten voor dat tijdens de Tweede Wereldoorlog zes miljoen Joden door de Duitsers vermoord zijn. Arnold Heertje is professor in de economie en wordt geacht te kunnen tellen. In 1940 waren er volgens de World Almanac 15.319.359 miljoen Joden op aarde. In 1945 waren het er volgens diezelfde statistieken 15.763.630. Waar en wanneer zijn die zes miljoen Joden geboren en vermoord?

In Duitsland wordt een inhumaan spreek, verdedig en bewijs verbod gehandhaafd in verband met de inhumane holocaustfraude van Arnold Heertje & co. Van Auschwitz is bekend dat in de jaren negentig van vorige eeuw het aantal in dat kamp vermoorde Joden officieel naar beneden is bijgesteld van vier naar één miljoen Joden. Toch is zes miljoen min drie miljoen nog altijd zes miljoen volgens Arnold Heertje. Heb je met die economen. Ze kunnen niet tellen, kennelijk omdat de Asjkenazim economisch en ander voordeel trekken van hun Holocaustfraude. Op basis van de gelogen en zelf veroorzaakte Holocaust hebben miljoenen joden compensatie gevorderd en gekregen, dat is economische natuurlijk interessant. 

Arnold Heertje wil een humaan jeugdzorgbeleid. Zelf draagt hij bij aan het verborgen houden van de joodse daders van grootste inhumane machinaties tegen zijn joodse broeders en zusters. Já, Arnold Heertje weet het allemaal en loopt met zijn bemoeienissen met de jeugdzorg de hulpverleners voor de voeten. Alleen naar zichzelf luisterend. Niet bereid samen te werken aan de definitieve oplossing van het jeugdzorgprobleem. Arnold Heertje zuigt grote tijd. Dat is nooit anders geweest.

Economen zoals Arnold Heertje en Wouter Bos dat zijn hebben niet eens het intellectuele vermogen de eigen pseudowetenschap te zien zoals het is. Denkend dat zij enige academische vaardigheden bezitten terwijl economie juist de wetenschap is die feiten uitsluit van verondersteld wetenschappelijke modellen. Arnold Heertje is er bijvoorbeeld nog helemaal niet in geslaagd de oorzaak van de economische crisis te doorgronden. Wel meent Arnold Heertje het hoogste woord te moeten voeren over onderwerpen waarvoor hij niet is opgeleid zoals de kinderbescherming, het jeugdrecht en de internationale misdrijven die de kinderbeschermers begaan. 

Arnold Heertje lijdt aan een zuigende vorm van narcisme wat voorkomt dat hij functioneel bijdraagt aan humanisering van de kinderbescherming. Arnold Heertje vergelijkt de jeugdzorg steeds met het verleden van hem als joods kind in de oorlog, terwijl hij verzwijgt dat de Zionisten de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah zijn. Jeugdzorg lijkt de streken toch echt afgekeken te hebben van de liegende Asjkenazim. Arnold Heertje is van hetzelfde soort als Esther Voet of Rabbijn Soetendorp of zijn advocaat. Allemaal Khazars die het hardst de geschiedenis liegen omdat anders iedereen begrijpt dat de Ashkenazische joden de grote gangmakers zijn achter de Jodenvervolging en Holocaustfraude, en Arnold Heertje dus een Nazi achtergrond bezit.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus