U bent hier: Home / Arnold Karskens deelnemer genocide

Arnold Karskens deelnemer genocide

by J.L. de Kreek — last modified 06-06-2013 07:35

Hoewel iedereen denkt dat Arnold Karskens een gevierde onafhankelijke oorlogscorrespondent is die een reputatie bezit omdat hij op nazi-lijken uit de prehistorie jaagt, is hij prominent deelnemer aan de genocide van Fred Teeven in Irak. Arnold Karskens is journalistiek deelnemer. Er zijn politiek ambtelijke deelnemers. Er zijn deelnemers die de wapens van massa destructie gebruiken, en er zijn deelnemers die zich voordoen als reporters en feitelijk de feiten verhullen. Arnold Karskens is één van de leidende correspondenten die weet dat Fred Teeven deelneemt aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en daarover zwijgt.

Het zwijgen van Arnold Karskens over de oorlogsdelinquenten in de Nederlandse politiek hangt kennelijk samen met het feit dat Fred Teeven genoteerd staat als lid van het comité van aanbeveling van de stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden waar Arnold Karskens voorzitter van is. Het is een trucje van politiek delinquenten zich te verstoppen in ogenschijnlijk legitieme organisaties die een algemeen belang dienen. Oorlogscrimineel Femke Halsema verschuilt zich als correspondent onder de hoede van De Correspondent om via die weg de journalistiek verder te corrumperen.

Dat Fred Teeven deelneemt aan oorlogsmisdaden kan Arnold Karskens weten want het rapport van de Commissie Davids is algemeen bekend. Ook kan Arnold Karskens weten dat Fred Teeven met zijn oorlogsmisdaden voorts gelegenheid geeft aan genocide in Irak. Arnold Karskens is daarover geïnformeerd. Bovendien staan de berichten op internet en hoeft Arnold Karskens alleen een beetje te googlen op de trefwoorden Irak en genocide om de concrete feiten op het bordje te krijgen. Zoeken op de trefwoorden Irak en verarmd uranium levert ook een heleboel informatie die voor Arnold Karskens journalistieke relevantie heeft. Arnold Karskens zwijgt want Fred Teeven is kennelijk zijn maatje. Zo zwijgt Jort Kelder over de genocide van Mark Rutte want Jort Kelder en Mark Rutte zijn slapies.

Arnold Karskens weet het altijd goed als het over anderen gaat. De normen en waarden van de journalistiek heeft hij hoog zitten. Embedded is voor hem een schande en hij begrijpt niet dat andere journalisten zich lenen om ingekapseld in het kwaad het werk te doen. Arnold Karskens is ook bekend met de perszuivering van vroeger, na de oorlog, toen de journalistiek werd afgestraft in verband met het heulen met de vijand. Wie zwijgt stemt toe. Zeker voor Arnold Karskens geldt dat zwaar want zij zit met zijn neus bovenop de feiten en hij heeft het podium en hij heeft Stichting Onderzoeksoorlogsmisdaden en hij speelt stommetje in verband met de grote terroristische en internationale misdrijven van Fred Teeven omdat Fred ook van de Stichting van Arnold Karskens is.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus