U bent hier: Home / Arnold Karskens ondersteunt genocide

Arnold Karskens ondersteunt genocide

by J.L. de Kreek — last modified 16-04-2015 10:10
Opgeslagen onder:

Arnold Karskens van the Post Online ondersteunt oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Arnold Karskens is propagandist voor een terroristische organisatie. The Post Online waar Arnold Karskens schrijft ondersteunt ook deze internationale misdrijven. Arnold Karskens maakt zich druk om de bootvluchtelingen terwijl deze mensen vluchten ten gevolge van door Karskens ondersteund terrorisme.

Arnold Karskens ondersteunt de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van zijn vrienden in moslimlanden door als deskundig oorlogscorrespondent te zwijgen over de blatante oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van de VVD en overige politieke partijen in Irak. Arnold Karskens heeft een stichting die hij Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden noemt. Deze stichting heeft een Comité van Aanbeveling. Op 16 november 2012 was Fred Teeven nog lid van dit comité. Fred Teeven is prominent lid van de VVD. Dat de VVD een oorlogsmisdadige partij is blijkt uit het algemeen bekende rapport van de Commissie Davids en de rechtszaken tegen de website www.hetzuur.nl.

Arnold Karskens waarschuwt de mensen niet terwijl dit wel zijn rol is als prominent oorlogscorrespondent met een Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Allemaal feiten die Arnold Karskens willens en wetens ontgaan. The Post Online waar Arnold Karskens schrijft is het project van Bert Brussen. Bert Brussen was van Geen Stijl. Geen Stijl is van de Telegraaf Media Groep. Geen Stijl ondersteunt Geert Wilders bij en tijdens zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Arnold Karskens heeft altijd de mond vol van de misdaden van anderen. Hij staat vooraan om oude oorlogscriminelen uit het verleden aan de schandpaal te nagelen. Karskens moet aan de schandpaal. Hij is een propagandist voor de terroristische organisatie van Fred Teeven, net als Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus