U bent hier: Home / Arnold Karskens = oorlogscrimineel

Arnold Karskens = oorlogscrimineel

by J.L. de Kreek — last modified 12-06-2014 19:45
Opgeslagen onder:

Arnold Karskens die schrijft voor 'the Post Online' wat eigendom is van Veronica is Neerlands prominentste oorlogscrimineel in de journalistiek. Hij zat weer eens bij Knevel & Van den Brink met kaalkopje en kin in de lucht te prediken waar hij als oorlogscorrespondent een hekel heeft. Arnold Karskens zou Volkert van der G. wegpesten omdat hij van dichtbij de pistool gezet heeft op het hoofd van in dit geval Pim Fortuyn. Daaraan heeft Karskens een hekel.

Karskens pleegt zijn oorlogsmisdrijven met meer afstand. Hij verzorgt dat hij prominent oorlogscorrespondent is en verleend dan zijn 'partner in crime' Fred Teeven van propagandistische rugdekking door Fred op te nemen in het comité van aanbeveling van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van Karskens. Hoewel de Commissie Davids inmiddels geconcludeerd heeft tot afwezigheid van enig volkenrechtelijk mandaat heeft de oorlogscorrespondent het nog niet gepresteerd het lid van zijn comité van aanbeveling vierkant af te serveren op ongeacht welk platform.

 

Arnold Karskens is gewezen op de oorlogsmisdaden van de VVD. Ook is Karskens gewezen op de genocide in Irak middels munitie van verarmd uranium. Karskens presteerde het toen de boodschapper te bedreigen. Bij the Post Online zijn meerdere prominente schrijvers die het vertikken het over de genocide in Irak te hebben terwijl zij ervan op de hoogte zijn en erover rapporteren tot hun rol behoort, vooral die van Karskens. Ook maken ze het klaar de brengers van de boodschappen over de genocide in Irak, belachelijk te maken. Bert Brussen is ook zo'n oorlogscrimineel. Bert Brussen is samen te vatten met de letters: ziek.

 

Arnold Karskens heeft bij veel media de rechtspositie besmet met zijn diepzieke gehuicheld en gelieg, en verzwijgen van de feiten over Irak en schuld van Fred Teeven aan zware oorlogsmisdrijven en terrorisme. Arnold Karskens is oorlogscorrespondent en dat is een romantisch beroep waarbij het kaalkopje aan het eind van de loopbaan op schouders gedragen wordt door het jonge misleidde grut van de MBO. Arnold Karskens moet vervolgd worden, of toch in ieder geval tot in het diepst van zijn ziel moet hij beledigd worden. Zijn veren moeten hem worden afgepakt. Zijn prijzen onteigend.

 

De man moet verboden worden journalist te zijn. Hij moet een beroepsverbod krijgen. Net als Bert Brussen overigens. Sommige mensen moet gewoon verboden worden het beroep van journalist uit te oefenen omdat ze het vak en de bijkomende vaardigheden misbruiken om politieke onzuivere machinaties te ondersteunen. Advocaten en artsen kunnen ook uit het ambt gezet worden en ook journalistiek een beroep met maatschappelijke relevantie. Arnold Karskens helpt terroristen in de politiek de burger zand in de ogen te strooien. Arnold Karskens is ook ernstig ziek. Zijn ego staat zijn deugdelijke verslaglegging in de weg.

 

Arnold Karskens is liever de man die blanke Nederlandse oorlogscriminelen de hand boven het hoofd houdt dan dat hij het publiek verwent met de waarheid van de feiten over het lid van het comité van aanbeveling van zijn Stichting Onderzoeksoorlogenmisdaden. Al ver voordat de Commissie Davids het rapport publiceerde is deze Stichting aangeboden onderzoek te doen naar de oorlogsmisdaden van de Nederlandse politiek ambtsdragers, alleen Karskens wilde niet want hij bezit kennelijk belang bij het uit de wind houden van oorlogscrimineel Fred Teeven. Arnold Karskens moet het zelf weten. Sommige mensen hebben een hekel aan zijn vorm van journalistiek en zullen hem dáárom wegpesten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus