U bent hier: Home / Arnold Karskens = oorlogscrimineel

Arnold Karskens = oorlogscrimineel

by J.L. de Kreek — last modified 07-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Iedereen kent journalist Arnold Karskens van the Post Online. De meest gelauwerde oorlogscorrespondent van Nederland. Voorzitter van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden waarvan ook VVD'er en staatssecretaris Fred Teeven lid is. Arnold Karskens heeft nog nooit een letter geschreven over de zware internationale en terroristische misdrijven van Fred Teeven en de VVD in Moslimlanden. Terwijl Karskens wel veel in het Midden Oosten komt. Ook de gedwongen verdwijning van grote aantallen Nederlandse minderjarigen onder verantwoordelijkheid van Teeven valt Karskens niet op.

Arnold Karskens is bekend met de oorlogsmisdaden van Fred Teeven. Arnold Karskens verkiest het de feiten te negeren en de boodschapper te bedreigen. Al weer jaren geleden is het dat Arnold Karskens de persoon bedreigde die hem uitlegde dat leden van het comité van aanbeveling van zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden eerste klas oorlogsmisdadigers zijn. Dat is Fred Teeven natuurlijk. Toevallig schrijft Karskens voor the Postonline waar Bert Brussen de scepter zwaaide die weigert in te gaan op de genocide van domrechts in Irak. Bert Brussen was weer van Geen Stijl. De strafvervolging van Geen Stijl wordt gezocht in verband met ondersteuning van de misdrijven van Wilders.

De slachtoffers van Fred Teeven en Arnold Karskens ambiëren de strafvervolging van de personen die verantwoordelijk zijn voor het leed wat hen is toegevoegd sinds Fred Teeven politiek akkoord is met de oorlog zonder geldige reden in Irak. De strafvervolging van Arnold Karskens wordt geambieerd omdat door te zwijgen over de oorlogsmisdaden van Fred Teeven hij deze misdrijven ondersteunt. Arnold Karskens stelt zich op als deskundige met “helikopterblik op wat er allemaal gebeurt” daardoor kan hij “ook figuurlijk meer afstand nemen”. Karskens vindt dat hij veel onafhankelijker is dan de rest. De slachtoffers van Karskens denken daarover anders en menen dat Karskens door te zwijgen over de oorlogsmisdaden van Teeven zich daarmee vereenzelvigt. Arnold Karskens verricht onbevoegd journalistieke oorlogshandelingen in het belang van het terrorisme en de genocide van Fred Teeven en de VVD in Irak.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus