U bent hier: Home / Arnold Karskens steunt terrorisme

Arnold Karskens steunt terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 30-06-2017 09:53
Opgeslagen onder:

Parasiet Arnold Karskens staat op GeenStijl want hij heeft aangifte gedaan tegen Timmermans en NGO's in verband met de vluchtelingen. Volgens Tom Staal weet Karskens er alles van want hij is op Lesbos geweest. Arnold Karskens is schuldig aan de vluchtelingenstroom want als oorlogscorrespondent kijkt hij weg van de oorzaak. De oorzaak van de vluchtelingenstroom zijn de oorlogen in Moslimlanden die op basis van leugens worden gevoerd. Arnold Karskens is tot op vandaag niet bereid geweest die leugens te ontmaskeren.

De vluchtelingen problematiek van vandaag begint 29-31 augustus 1897 wanneer journalisten de Zionistische vereniging Erez Israël oprichten met het oorlogsdoel de antisemieten de Holocaust te laten uitvoeren. Arnold Karskens is heel begaan met de Tweede Wereldoorlog. Hij wil dat nog levende bewakers van Auschwitz worden vervolgd. Even iedereen vertellen hoe dat kamp daar gekomen is en dat journalisten met Zionistische ambities de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers vertelt Arnold Karskens niet. 

De vluchtelingenstroom vandaag moet vergeleken worden met de vluchtelingenstroom van voor de Tweede Wereldoorlog. Voor de oorlog waren de Joden op de vlucht voor pogroms in Oost Europa. Die pogroms blijken door Zionisten te zijn losgemaakt met de bedoeling Joden op te drijven als vee en Duitsland en West Europa te ontwrichten. Arnold Karskens wil dit helemaal niet weten ondanks dat tegenwoordig met internet bronnen van overal op aarde openbaar toegankelijk zijn. Wat Arnold Karskens ook niet wil weten is dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort. Dat niet willen weten van Karskens is overigens opzettelijk. 

Arnold Karskens houdt zich opzettelijk dom doof en blind. Net als de Telegraaf Media Groep waarvoor Tom Staal werkt. Anders begrijpt iedereen meteen dat journalisten achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zitten en dat journalisten vandaag weer keihard de feiten en de waarheid liegen. Arnold Karskens is een zeer bedreven leugenjournalist. Arnold Karskens is voorzitter van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Hij heeft VVD'er Fred Teeven als lid van het comité van aanbeveling van de stichting. 

Iedereen weet dat Fred Teeven betrokken is bij oorlogsmisdaden want het rapport van de Commissie Davids is algemeen bekend. Ook kan iedereen weten dat deze oorlogsmisdaden van Fred Teeven niet worden vervolgd omdat het ambtsmisdrijven zijn. Dat heeft de Hoge Raad bepaald. De Hoge Raad heeft ook bepaald dat de genocide van Fred Teeven een ambtsmisdrijf is. Dat Arnold Karskens in verband daarmee nog niet briesend in de media heeft geschuimbekt dat dit niet kan en mag bewijst de corruptie van Arnold Karskens. Als oorlogscorrespondent is Karskens vanzelfsprekend bekend met het arrest van 10 december 2010 van de Hoge Raad

Arnold Karskens had allang op alle podia moeten preken dat de Hoge Raad niet goed is geworden dat het door politiek ambtsdragers begane genocide als ambtsmisdrijf ziet omdat genocide juist een misdrijf is wat met passieve of actieve betrokkenheid van een 'state machinery', dus ambtenaren wordt begaan. De vluchtelingenstromen komen op gang ten gevolge van door Arnold Karskens ondersteunde oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Dat verklaart natuurlijk het kale hoofd van de man. Arnold Karskens is een écht kaalkopje. 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet