U bent hier: Home / Artsen die moorden

Artsen die moorden

by J.L. de Kreek — last modified 22-11-2015 06:00
Opgeslagen onder:

In Nederland is het protocol om patiënten bij wie Hiv gediagnosticeerd is medicatie tegen Hiv of Aids voor te schrijven. Vroeger werd daarvoor AZT gebruikt. Een van de meest dodelijke drugs op aarde. In de wetenschap wordt steevast gesproken over het “Aids virus”. Niemand merkt op hoe gek dat is. Aids is een syndroom. Dan zou er sprake zijn van een syndroom virus of een virus wat een syndroom veroorzaakt. De Aids wetenschap goochelt met basale beginselen van onderzoek en/of medische wetenschap.

De virologie wordt opnieuw uitgevonden om te bewijzen dat Hiv écht de oorzaak is van Aids terwijl niet alleen de nomenclatuur bewijst dat er iets niet deugt aan het oordeel. Ook de statistische feiten in de publicaties van de vermaarde Aids wetenschapper Robert Gallo bewijzen dat er geen causaal verband bestaat tussen Hiv en Aids of althans dat Hiv de onwaarschijnlijke veroorzaker is. Hiv is geen boosaardig virus wat zich ophoudt in het menselijk lichaam en op elke moment kan toeslaan.

De medicijnen tegen het onschuldige Hiv zijn dodelijk. Hiv is niks. Hiv markeert de graad van gezondheid van een persoon. Iemand met Aids heeft welhaast vanzelfsprekend ook Hiv terwijl iemand met Hiv eeuwig gezond kan bestaan zonder dood te gaan aan de meest vreselijke zweren of kankers. Die zweren en kankers bij Aids worden verkregen omdat de medicijnen die worden voorgeschreven het immuunsysteem overnemen en zelfs uitschakelen waardoor de patiënt ontvankelijk wordt voor de opportunistische aandoeningen waartegen het gif van de Pharmachemie wordt geslikt.

Elke basisarts in Nederland kan zelf zien in de publicaties van Robert Gallo in 1984 dat hij zijn conclusies uit de duim zuigt. De statistieken zwendel van Gallo is dermate opvallende dat het bevreemdt dat de Nederlandse wetenschap zo lang achter Joep Lange & co staat. Nog nooit is bewezen dat Hiv de causale oorzaak is van Aids. Dé professor die Hiv heeft ontdekt publiceert dat mensen meerdere keren Hiv kunnen krijgen, dat het lichaam dit vanzelf opruimt en dat er co-factoren nodig zijn om Aids te krijgen. Zo'n co-factor is bijvoorbeeld het volgen van de Pharmachemie in de adviezen voor bestrijding van Hiv en/of Aids.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus