U bent hier: Home / Auschwitz; Gaskamers van Zion

Auschwitz; Gaskamers van Zion

by J.L. de Kreek — last modified 14-03-2013 02:00
Opgeslagen onder:

De schoorstenen in Auschwitz waren van de gaskamers van Zion. Wordt niemand verteld. Dat er vooral arme Yentls en Tevyes dramatisch om het leven zijn gekomen door de wil van de Zionisten, vertelt Ronny Naftaniel ook nooit. De Joden van Anatevka of Barbra Streisand zijn niet de Joden uit de Bijbel. Dat zijn bekeerde Khazars die de Joodse traditie onzuiver naleven. In ieder geval rijken en Zionisten onder hen zijn de aanstichters van het antisemitisme, de Jodenhaat en het nazisme. Mensen die het fascisme omarmd hebben, tegen democratie en vrije meningsuiting zijn en het liefst de mensheid tot slaaf maken.

De grote profiteur van de rookpluimen uit de schoorstenen van de gaskamers van Zion is de familie Rothschild persoonlijk want die was tenslotte eigenaar middels de eigen aandelenmaatschappijen. De Jodenvervolging van 1940-1945 is systematisch geprogrammeerd door Diaspora Revisionisten. Mensen die de wereld vrij willen van Joden, terwijl Joden in harmonie leven willen waar ook ter wereld. De Zionisten zijn de mensen die altijd tegen mensenrechten voor Joden geweest zijn. De opportunisten die het beter hebben willen dan anderen. Dat Hitler onder hen als verlosser gezien wordt, vertellen Esther Voet en Ronny Naftaniel ook niet terwijl dat wel hun rol is gezien wat ze vinden van zichzelf.

Dat Hitler een Duits paspoort had houdt niet in dat hij geen Zionist was. Hitler is nakomeling van de familie die ook de Knesset en het Israëlische Hogerrechtshof financiert, en eigenaar was van de gaskamers van Zion; die in Auschwitz. De Zionisten van het eerste uur noemen Israël het wereld-getto. Verklaart die muur logisch. Ook vonden zij dat Joden op elkaar moesten schieten. De grote Zionistische leider Jabotinsky was de Joodse Hitler en de Zionisten van Betar waren de eerste bruinhemden. Steeds weer omarmen de Zionisten het fascisme en zeggen ze zelf dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog was.

Het was een Zionistische oorlog. De oorlog van Zion tegen de wereld om de kolonisatie van Palestina en overigens andere landen. Prominent boven aan de lijst van verdachten staat de familie Rothschild die door de Zionisten van het eerste uur benoemd is als de financieel bevelhebbers van de grote machten, en dat iedereen voor vrede van hen afhankelijk is. Dat de Balfour verklaring aan de familie Rothschild persoonlijk is afgegeven bewijst het Nazisme van deze familie omdat de Joodse Staat verboden is in het Jodendom. Kennelijk is de Franse Revolutie aan hen voorbij gegaan.

De Yentls en Tevyes uit Oost Europa die na de Eerste Wereldoorlog de Duitse grens over gevlucht zijn werden opgejaagd door pogroms die de Diaspora Revisionisten middels hun Zionistische propaganda in kringen van het bestuur, hebben aangezet. In Duitsland na 1900 vermaakte de Zionisten het publiek middels militaristische organisaties en manifestatie van Joods Nationalisme. Ook kwam er in die tijd propaganda opgang van Zionisten die de mythe in het leven riep dat Joden niet met andere mensen samenleven kunnen en alleen in een eigen land veilig zijn. Dit terwijl de Joden die al sinds christus in de Diaspora leven daar tevreden mee zijn.

Tweeduizend jaar geleden, rond de tijd van de vermeende kruisigingsdood van Jezus Christus zijn de Joden door G-d het beloofde land uitgezet omdat de Joden gezondigd hadden (meergoderij e.d) en heeft G-d de Joden bevolen in de verstrooiing te leven. In Duitsland ging dat heel goed. Met de Keulse stam bijvoorbeeld die al rond 330 in Duitsland woonde. Toen bestonden de Joden van Anatevka nog niet. Hun bekering kwam meer dan 300 jaar later. Het was eerst na de plotselinge toestroom van Yentls en Tevyes uit Oost Europa dat er in Duitsland ná de Eerste Wereldoorlog serieuze problemen met Joden ontstonden.

Daarbij anti-Joodse propaganda van Zionisten en Amerikaanse Zionisten die in de internationale verhoudingen ophitste tegen Duitsland en zelfs als eerste een oorlogsverklaring aan Duitsland lieten uitgaan, veroorzaakte de deportaties van Joden uit Europa naar Zionistische kampen zoals Adolf Hitler met de Zionisten heeft overeengekomen. Vertellen de Zionisten ook nooit, dat zij het als eerste waren die besloten tot een Jodenvrij Europa en daarvoor Hitler en zijn Nationaal Socialisten aanwezen als de geaccrediteerde antisemieten ter controle van de massa en in verband daarmee overeenkomsten met de Nazi's sloten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus