U bent hier: Home / Auschwitz grapje Zionisten

Auschwitz grapje Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 13-01-2014 11:49
Opgeslagen onder:

Er zijn twee soorten joden op aarde. Echte joden en Nazi-joden. Echte joden komen uit Spanje. Nazi-joden komen uit Oost Europa. Nazi-joden zijn rond het jaar 640 na christus bekeerde Khazars. Gedwongen bekeerd door hun koning tot een vorm van jodendom. Deze joden worden Asjkenazim genoemd en zijn de Nazi-joden. De arbeiders onder hen zijn altijd in getto's gehouden door hun kapitalistische leiders en door deze leiders de Shoah ingestort.

De joodse getto's in Oost Europa werden bestuurd door rijke joden. De Rothschild bankiers familie bijvoorbeeld. Baron von Hirsch. Hij noemde zijn getto een kolonie. De getto's waren vrij plaatsen voor kapitalistische joden het bestuur over het eigen volk te bepalen. De Rothschild bankiers waren niet tevreden met wat zij vergaart hadden in de 18e eeuw. Zij willen meer. Zij willen wereldmacht. Zij willen de koninklijke familie van Groot Israël zijn met ouderwets de wereldbevolking in slavernij geplaatst.

Om dit te bereiken gaan zij consortiums aan, ondernemen zij en participeren zij in kringen van de 'Rich and Famous', 'the one procent', wat het allemaal bepaalt voor iedereen. Nazi-joden zijn mannen als Lodewijk Asscher. Ronny Naftaniel. Ronald Eissens. Uri Rosenthal. Cohen. Er zijn in Nederland relatief weinig echte joden. De Portugezen joden hebben een lange traditie in Nederland. Meer dan zeshonderd jaar wonen joden in Amsterdam. Eerst na de Eerste Wereldoorlog werd Europa belast met grote groepen verse joden uit Oost Europa die op de vlucht waren voor pogroms die door de eigen leiding en de Zionisten gefaciliteerd blijken te zijn.

Na de Eerste Wereldoorlog werd Duitsland overspoeld met rijke en arme Nazi-joden. De arme lui kwamen berooid over de grens vol luizen en werden aan de grens ontluisd met gas. Voorts werd Duitsland letterlijk uitgezogen door kapitalisten met joodse achtergrond. Profiteurs die kans schoon zagen zich te verrijken en Duitsland dieper de put in te helpen. De betrokkenheid van deze joden bij Duitsland is altijd bedoeld geweest het Duitse volk aan hen te onderwerpen en Duitsland feitelijk te vernietigen. De Nazi-joden voerde vrijwel onmiddellijk na de Eerste Wereldoorlog een vorm van terreur in Duitsland.

Deze joodse kapitalisten en hun denkers als Einstein zijn naar Amerika geëmigreerd. Nazi-joden in de Verenigde Staten hadden toen al dertig jaar of meer Holocaust op precies zes miljoen joden in Europa in gedachte en hun grote Rothschild leiders hadden samen met Rockefeller en de Koninklijke Shell in 1929 dertig miljoen Dollar betaald contant aan Hitler persoonlijk uitgereikt om een desnoods gewelddadige revolutie in Europa te beginnen. Het persoonlijke verslag van de koerier is na de Tweede Wereldoorlog opgedoken en authentiek bevonden. Wie betaalt die bepaalt. Hitler heeft zijn geld van joden. Nazi-joden. Hitler is een typisch joodse naam. Auschwitz is een grapje van de Zionisten. De locatie is bepaald door de Zionisten in 1933 die voorts de eerste Bruinhemden in Duitsland waren.

Het is allemaal anders dan iedereen denkt. De echte joden zijn uitgeroeid door de Nazi-joden die nu de wereld besturen en met elkaar tussen Israël en de Verenigde Staten de as van het kwaad vormen. De machtigste legers. Het meeste geld. De Nazi-joden hebben het allemaal. In welhaast elk land op aarde bezitten zij sleutelrol posities om, zoals zij ook bij en tijdens WOII gedaan hebben, de landen tegen elkaar op te zetten. De Zionisten waren de leiders van de Tweede Wereldoorlog. Zij bepaalde dat het oorlog werd omdat zij de joden uit Europa verdreven wilde hebben. Hitler kwam pas veel later in dit hele plan wat te Basel per augustus 1897 geformaliseerd is door de Zionisten met oprichting van de bestuurlijke lichamen en geheime en orde diensten van Israël.

Hitler is geproduceerd door de Zionisten, door hen groot gemaakt. Nooit uit het oog van zijn Rothschild verwekkers geweest. Hitler is bastaard kind van de Rothschild bankiers. Mislukte kunstenaar die door Zionisten en joodse kapitalisten als een Geert Wilders is groot gemaakt. Taal, geloof, muziek, genetisch, historisch, herkomst, alles is anders tussen de echte joden en de Nazi-joden. Esther Voet heeft hetzelfde DNA als Hitler terwijl het DNA van echte joden lijkt op dat van Ali B.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet