U bent hier: Home / Auschwitz in de Volkskrant

Auschwitz in de Volkskrant

by J.L. de Kreek — last modified 12-07-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Eva Hoeke van de Volkskrant heeft het over Auschwitz want ze is er geweest. T-shirts, fototoestellen, zonnebrand, McDonalds, pinautomaten, wc's, winkeltjes, restaurant, Hennis & Mauritz en ook Carrefour. Eva Hoeke had verwacht dat Auschwitz eeuwig het Auschwitz uit de film zou blijven. Dat is wel zo makkelijk voor de eigenaren van het kamp die Zionisten waren. Evan Hoeke van de Volkskrant heeft een beeld van Auschwitz wat geen recht doet aan de waarheid en de feiten. Eva Hoeke weet niet dat Auschwitz gebouwd is door dezelfde groep die nu op regelmatige basis Palestijnen afslacht in Gaza.

Het kamp Auschwitz is een particulier initiatief van de sponsors van Hitler die ook de Knesset en het Israëlisch gerechtshof sponsoren. De familie die ook middels de onderneming Charlie Hebdo laat drukken. De mensen die trouwen met de zus van Paris Hilton. Auschwitz is opgezet als archrarisch modelkamp. Een Kibbutz. Bedoeld als transitcentrum en slavenkamp in het kader van het plan der Zionisten om Palestina te koloniseren. De locatie werd reeds in 1933 gebruikt als kamp door de milities van de Zionisten van Betar. Ook Menachem Begin was in die tijd gelegerd op de locatie van één van de sub-kampen.

De Joden werden daar ritueel gewassen, vergast en verbrand om volledig in rook op te gaan door schoorstenen van het kamp als bij een echte Holocaust. U weet wel. Holocaust dat authentieke Joodse ritueel waarbij een offer gebracht wordt aan Gd. In het geval van Auschwitz zijn de Joden geofferd om de geest van Satan tevreden te stellen bij en tijdens het uitdunnen van het Joodse volk want de Zionisten hadden voor de kolonisatie alleen de 'sweet seventeens' nodig. Auschwitz is een plek die vele keren gruwelijker en walgelijker is dan de meeste mensen weten.

Dat komt vooral door de harde leugens van de Zionisten en hun geweld om verborgen te houden dat het kamp op Zionistische grondslag gebouwd is. Niet weinig kampcommandanten blijken Joodse familienamen te hebben. Auschwitz was een kamp van Zionistische Joden om andere Joden te verbranden overeenkomstig de Kabala. De SS die betrokken was bij het kamp werkte innig samen met de Zionisten om de Endlösung te volbrengen. De feiten blijken allemaal bijster makkelijk uit de talrijke authentieke Zionistische geschriften die niemand ooit onderwezen krijgt van Esther Voet of Stichting Anne Frank Huis. Zij willen de leugens in stand houden want anders begrijpt iedereen dat Zionisme en Nazisme hetzelfde is.

Wanneer de Tweede Generatie de waarheid en de feiten openbaart doen de Zionisten aangifte van antisemitisme en bedreigen zij de magistraten terrorisme gerelateerd om de waarheid en de feiten niet te herkennen of erkennen. Het hele plan van de Endlösung der Judenfrage is bedacht door de Zionistische helden van Wilders. Dat zijn ook de vrienden van Esther Voet en Kustaw Bessems. De founding fathers van Israël zijn de grote wegbereiders van Hitler én de grote profiteurs van het slavenkamp waaraan ook de familie Bush het familie kapitaal te danken heeft. Shhht, don't ask, don't tell, Eva Hoeke wil dat Auschwitz is en blijft zoals in de film.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus