U bent hier: Home / Auschwitz = Jodenstreek

Auschwitz = Jodenstreek

by J.L. de Kreek — last modified 27-01-2015 15:55
Opgeslagen onder:

Auschwitz is een kutstreek van een groep terroristische Joden ten kosten van de groep 'ebenburtige' Joden. Joden die Joden vermoorden als offer voor de kolonisatie van het Midden Oosten. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging draait om de verkrijging van wereldmacht voor de Joodse familie Rothschild en 'umfeld'. Een 'corporate oligargy' met voor burgers de schijn van democratie en vergaande beperkingen van fundamentele rechten.

Auschwitz, de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en waarschijnlijk ook de aanslag op vlucht MH17 boven Oekraïne staan allemaal in het teken van de drukkers van Charlie Hebdo. De wereld is voor vrede direct en indirect afhankelijk van deze groep. Joden die ten titel van Zionisme het Midden Oosten koloniseren rond de ongekroonde koning Rothschild. IG-Auschwitz was initiatief en eigendom van IG-Farben. Deze onderneming bouwde het kamp Auschwitz innig samenwerkend  met de SS. IG-Farben was het geesteskind van de Joodse familie Rotschild. Overal in Europa waren in die tijd door Zionisten bestuurde kolonisatie bureaus die al sinds 1897 in het teken stonden van de deportatie van Joden per trein.

Het plan van de deportatie van Joden per trein komt rechtstreeks uit het persoonlijke brein van één van de helden van Geert Wilders: Theodore Herzl. Prominent journalist die te Basel augustus 1897 met tweehonderd andere Zionisten vereniging Erez Israël oprichtte. Doelstelling: de kolonisatie van het Midden Oosten én zelfverrijking voor de Joodse familie Rotschild. Daarbij werkte hij samen met Joods aristocratische families die al eeuwen Joodse getto's managde. Hij ging daarvoor op audiëntie bij de Paus en spoorde alle autoriteiten aan de door hem persoonlijk bedachte 'Endlösung der Judenfrage' te volbrengen. Allemaal geschiedenis zoals het letterlijk gegaan is.

De geschiedenis zoals iedereen die geïndoctrineerd krijgt in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is hele vette bullshit, de grootst mogelijke schandalige flauwekul wat voor rekening komt van personen als Ronny Naftaniel, Esther Voet, Leon de Winter, Harrie Mulisch, Loe de Jong en zo voorts. Zionisme en Israël zijn de meest anti-Joodse hufterige teringstreken die Joden begaan kunnen. Liederlijke broeder moord om de familie Rotschild te verrijken. Als werkers rond de wespenkoningin manifesteren Zionisten zich tussen de mensen om het dodelijke werk te doen.

Op de persoon intimiderend, lasterlijke aanklachten, samenweefsels van verdichtsels, listige kunstgrepen, fraude, dreigen met agressie, moord en doodslag, het behoort állemaal tot het repertoire van de Zionisten. Daaronder tevens niet de minste journalisten zoals Kustaw Bessems want de grote Zionistische leider die de architect is van de Holocaust was tenslotte ook prominent journalist. Liegen over de Holocaust, dat wil zeggen willens en wetens afwijken van kernfeiten, is natuurlijk een diep zieke streek van de Zionisten die vraagt om bevoegd wraak.

De Zionisten hebben in Auschwitz en Sobibor de leden vermoord van de familie van de man die thans op vordering van de Zionisten voor het gerechtshof Amsterdam vervolgd wordt voor openbaring van de feiten op de aanstekelijke website www.hetzuur.nl. Daarop staan de meest vuige teksten over de meest schandalige misdrijven begaan door Joden tegen Joden en Palestijnen. Strikt genomen hard in de Joodse leerstellingen zijn Zionisten geen Joden. Joden volgen immers het Jodendom en wijzen daarmee het Zionisme pertinent af. Israël is schuldig aan Auschwitz.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus