U bent hier: Home / Auschwitz Joods bezit

Auschwitz Joods bezit

by J.L. de Kreek — last modified 25-01-2015 10:50
Opgeslagen onder:

Vandaag herdenken de Joden dat het 70 jaar geleden is dat Auschwitz en Birkenau op 27 januari 1945 werden bevrijd. Dat de kampen bevrijd zijn door de Russen vertelt niemand erbij. Dat IG-Auschwitz eigendom was van Joden vertelt ook niemand. Ook wordt niet verteld dat opvallend veel personen met Joodse familienamen commandanten waren van Auschwitz. De locatie van het kamp blijkt in 1933 te zijn bezocht of uitgezocht door de Zionisten van Betar.

De geschiedenis van de bouwtekeningen van Auschwitz is uitgebreid besproken door professor Robert Jan van Pelt. Uit zijn werk blijkt dat Auschwitz is opgezet als archrarisch modelkamp. Een soort kibbutz. Ook blijkt uit de geschiedenis van de bouwtekeningen van Auschwitz dat het kamp gebouwd is op particulier initiatief van IG-Farben wat het geesteskind was van de Joden die ook Hitler financierde. Voorts blijkt uit de geschiedenis van de bouwtekeningen van Auschwitz dat het kamp door IG-Farben symbiotisch met de SS gebouwd is. 

Joden werkte op eigen initiatief innig samen met de SS om Auschwitz te bouwen waar Joden moesten werken als dwangarbeiders voor de fabrieken van de Joodse financiers van Adolf Hitler. Ook blijkt uit de bouwtekeningen van het kamp Auschwitz dat de douches echt douches waren en als douches gebruikt zijn en dat de lijkenkelders gebouwd waren als lijkenkelders en niet als gaskamers. Ook blijkt uit de geschiedenis van de bouwtekeningen van Auschwitz dat het grote industriële vergassen van Joden is mislukt omdat de Russen het kamp bevrijdde en de crematoria ongeschikt waren voor het zware werk.

Joden weten allemaal dat dit de feiten zijn. Zij bedreigen bestuurders en rechtspraak met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de feiten geopenbaard worden in de strafzaak van de Joden tegen het eerlijke Joods geluid predikt over de diep zieke Nazi-feiten der Joden. Auschwitz was een kamp van Joden voor Joden, juist om de wereld te ontdoen van het 'surplus' aan Joden en om de Joodse familie Rothschild te verrijken aan de arbeid van de Joodse slaven die het in de kampen exploiteerde. Dat er een zwembad en bordeel was in Auschwitz wordt ook te weinig onderwezen. Net als de Holocaustfraude.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus