U bent hier: Home / Auschwitz was Kibbutz

Auschwitz was Kibbutz

by J.L. de Kreek — last modified 11-02-2016 09:50
Opgeslagen onder:

Auschwitz is gebouwd door de onderneming van de familie van de patroon van de helden van Wilders, symbiotisch met de SS, ter uitvoering van de plannen van de helden van Wilders tot kolonisatie van Palestina door Europese Joden. Het kamp is gebouwd als agrarisch modelkamp. Opvallend veel commandanten van Auschwitz bezitten een Joodse naam. Er zijn ongeveer een miljoen Joden vermoord in Auschwitz.

Geslagen met consent van de Nazi's.De douches in Auschwitz waren douches. Er was een eetzaal er was een sportveld een zwembad een orkest er was arbeid er waren dokters, en er waren luizen. De kampen van de onderneming van de familie van de patroon van de helden van Wilders waren ook bedoeld voor dwangarbeid en Holocaust. De Zionisten hebben al in 1897 een Holocaust op zes miljoen Joden in Europa op het programma staan. Met gedwongen deportatie, treinen, kampen, dictatuur, afschaffing van mensenrechten en democratie voor minderheden, Endlösung en als sluitstuk daarvan een Holocaust waar het kabbalistisch perfecte aantal van zes miljoen Joden geofferd wordt.

Dat het bovenstaande de knalharde feiten zijn wordt knalhard bewezen door talrijke publicaties van de helden van Wilders die vakkundig onder de pet worden gehouden door de talrijke Zionistische en Christelijke volgers van de helden van Wilders. De plannen voor Holocaust van de Joden zijn in Nederland verspreidt door journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Vandaag liegen deze journalisten het hardst over de waarheid en de feiten en ondersteunen zij middels propaganda de actuele terroristische en internationale misdrijven van de groep volgers van de helden van Wilders.

Bij correspondenten die gisteren met Mark Rutte aan het diner deelnamen leeft de kennelijke gedachte dat zij de nieuwsfeiten die zij dagelijks publiceren uit de dikke duim kunnen zuigen. Mark Rutte geeft politiek ambtelijk leiding aan het voortbouwend terrorisme en de voortbouwende genocide van de Nazi's op de Semieten. Dit keer in Moslimlanden. De Europese Joden zijn bij meerderheid geen Semieten. Meerderheid der Joden zijn Asjkenazim. Een ander ras met een andere taal en een andere cultuur dan de Semitische Joden. Het elitaire deel der Asjkenazim is zo corrupt als de neten en hoofdverantwoordelijk voor WOII en de Shoah.

De oorlogen aan de randen van Europa zijn omdat de familie van de patroon van de helden van Wilders wereldmacht of althans een koninkrijk voor zichzelf ambieert. Auschwitz is gebouwd door de familie die zichzelf ziet als aanstaande Koninklijke familie om als vorst te regeren over alle Joden met Israël als wereld-getto. Deze familie was vroeger in het Heilige Romeinse Rijk ook gettohouder en heeft met andere gettohouders gettomanagers aangesteld om alle over aarde verspreidde Joodse getto's bij elkaar te pakken in het wereld-getto om de Joden daar uiteindelijk te bekeren tot het zogenaamde ware geloof of ze totaal te laten verbranden in de Hel van Megiddo.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus