U bent hier: Home / Ausischewitz

Ausischewitz

by J.L. de Kreek — last modified 16-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Manischewitz is een merk voor kosjere producten in de Verenigde Staten van Amerika. Het woord “witz” betekent grap. “Aus” betekent uit en ook ‘vollendet’. De naam Auschwitz voor het concentratiekamp lijkt een woordgrap waarin de door Theodor Herzl te Parijs 08 juni 1895 bedachte “Großer Versöhnungsausklang” reeds besloten ligt. Het kamp werd beheerd door IG-Auschwitz wat bezit was van IG-Farben wat middels de onderneming onder de vlag viel van de familie Rothschild waarvan het wereldhuis op of omstreeks 08 juni 1895, of althans voor 1940, reeds door Herzl persoonlijk op de idee van de Holocaust was gebracht.

De belofte die Theodor Herzl toen maakte is dat de familie de eerste prins van Groot Israël levert die gekroond wordt bij en tijdens een ritueel wat overduidelijk is gespiegeld aan Ezechiël 44:2-3, wanneer de familie substantieel bijdraagt aan de Endlösung. De Holocaust is een politiek maatschappelijke door mensenhanden veroorzaakte welhaast letterlijke vervulling van ouderwetse Katholieke eindtijd fantasieën uit Ezechiël 37. De volgende Holocaust is  gespiegeld aan Ezechiël 38 en 39 en zal plaatsvinden op de bergen van Israël. Het aantal dodelijke slachtoffers zal dermate omvangrijk zijn dat de begrafenis van de lijken zeven maanden duurt. De Telegraaf wist hiervan al in 1922. Net als het Nieuw Israëlitisch Weekblad.

De journalistiek zit tot over de oren in het internationaal terrorisme en georganiseerde misdaad. Het creatieve brein van de Holocaust was journalist. Dankzij de grote aantallen deuren die speciaal voor hem open gingen volbracht deze kwelgeest der Joden de meest weerzinwekkende antisemitische haatcampagne tegen de Joden sinds de Franse Revolutie. Het Zionisme van Theodore Herzl is het programma van een syndicaat van industriëlen op weg naar aristocratisch wereldheerschappij en ouderwets slavernij. In Auschwitz werden Joden als blanke slaven gehouden zeven en zeventig jaar nadat in alle landen van Europa de slavernij was afgeschaft, door bedrijven van vrienden van Zionisten die te Basel 1897 de mensenrechten voor de Joden eenzijdig hebben opgezegd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus