U bent hier: Home / Authors / J.L.de.Kreek

J.L. de Kreek

18-12-2017

Minister Grapperhaus knuffelt Jodenhaters

by J.L. de Kreek — last modified 18-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Aangemoedigd door de Zionistische hetze vanwege het inslaan van de ramen van het Nazi-restaurant aan de Amstelveenseweg te Amsterdam door een Semiet in verband met het antisemitische geweld van Israël in Palestina heeft minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid een bezoekje gebracht aan de grote Chanoeka viering in de Rivierbuurt in Amsterdam zondagavond 17 december 2018. Minister Grapperhaus is gefotografeerd met een pannenlap op zijn kale hoofd en zijn rechter arm hartelijk om de schouders van Esther Voet geslagen alsof Grapperhaus helemaal niet weten kan dat Esther Voet helemaal niet Joods is en leiding geeft aan het voortbouwend anti-Joods terrorisme der Zionisten.

Minister Grapperhaus is uit 1959. Grapperhaus heeft het Holocaustbedrog der Zionisten bewust meegemaakt. In de jaren zestig en zeventig van vorige eeuw barstte het lost met de propaganda en nepnieuws met series bij de publieke omroepen waarin de leugens over de Holocaust algemeen werden verbreid en elke kritische vraag over deze ongelofelijke genocide met dedain werd beantwoord want dat was antisemitisch. Tegenwoordig bezit iedereen internet en kan men al lopend of fietsen of autorijdend met de ogen op www.holocaustles.nl op de smartphone lezen dat de Zionisten innig samenwerkend met de internationale pers de Holocaust hebben voorbereid en na de oorlog zich schuldig maken aan het verspreiden van de meest zieke leugens ooit.

Esther Voet is een Nazi-slons. Het is een intens diepe belediging voor Joden dat nota bene minister Grapperhaus van de VVD deze del bij en tijdens Chanoeka met een bezoekje vereert in het jaar dat de Nazi’s de verovering van Jeruzalem vieren met een ambassade van katholiek Donald Trump in de de hoofdstad van Palestina. Dat er amper halachische verboden gelden met Chanoeka betekent niet dat de minister tijdens het feest van de lichtjes in de publieke ruimt Nazi-sloeribitchsnol Esther Voete publiekelijk kan knuffelen en dan zeggen dat hij de Joden beschermt tegen antisemitisme. De Zionisten lokken juist antisemitisme uit. Willens en wetens. De Zionisten werken al sinds 1895 officieel samen met de antisemieten om de Joden te Endlösen en na de oorlog de plannen compleet te realiseren samenwerkend met onder andere Geert Wilders, GeenStijl en Esther Voet.

17-12-2017

Minister Grapperhaus bezoekt Nazi-bijeenkomst

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

VVD minister Grapperhaus van het Ministerie van Justitie en Veiligheid bezoekt de Nazi-bijeenkomst op het Scheldeplein in Amsterdam zondagavond 17 december 2017 om 18.00 uur. Om te verwarren noemen de Nazi’s hun bijeenkomst een “Chanoeka viering” die ze tegelijk houden met de echte Chanoeka viering van de Joden. Ook worden Joodse symbolen door de Nazi’s misbruikt zoals de kandelaar die de Nazi’s versieren met hun David Ster om hun Nazisme achter te verbergen. De Nazi’s houden hun bijeenkomst op de openbare weg om te imponeren met hun zege op en macht over de Joden en dit te vieren.

Meeste deelnemers aan de Chanoeka viering op het Scheldeplein in Amsterdam zondag 17 december om 18.00 uur zijn Zionisten die met kennis van de feiten verzwijgen dat Zionistisch geïnspireerde journalisten de organisatoren zijn van Hitler en de gaskamers en het weerzinwekkend naoorlogs Holocaustbedrog.

De tekens Nazi slaan op de door de Zionisten reeds in 1895 geambieerde en later bewerkstelligde fusie of symbiotische samenwerking tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten. De mening van de Joden over de Zionisten en de staat Israël wordt door de Zionisten als niet relevant beschouwd want de Joden zijn antizionistisch en erkennen Israël niet als Joodse Staat.

De ambities der Zionisten zijn zuiver antidemocratisch, antisemitisch, racistisch en terroristisch. Zionisten wekken de schijn tegen antisemitisme te zijn terwijl zij voorts de Drie Eden niet handhaven. Zij die de Drie Eden niet handhaven zijn per definitie antisemieten en apen en ezels en varkens en andere beesten. Zionisten schijten meer dan letterlijk op de ‘core’ van de Joodse normen en waarden die thans zo’n 2000 jaar bepalen dat Joden geen eigen Staat ambiëren en geen nationaliteit zijn. Joden zijn gelovige mensen en niet van die in parfum en make-up gedrenkte Nazi-prominenten als Esther Voet.

De Zionisten wilde al in 1897 dat het antisemitisme toenam en de Endlösung werd volbracht. Dat juist VVD minister Grapperhaus de Nazi’s bezoekt is niet verwonderlijk. Leden van de VVD zijn ruimschoots vertegenwoordigt onder de Nazi’s van Zion. Zo was Onno Hoes (homo) voorzitter (Nasi) van het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) waarvan de leden zich collectief en individueel schuldig maken aan het terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van de Rechtspraak om gelijk te krijgen.

Onno Hoes is dus gewoon écht een flikker. VVD heeft een aanzienlijk aantal homo’s in de misdadige top. Ook homo’s die leiding geven aan gedwongen verdwijning van minderjarigen. De VVD is voorts schuldig aan genocide in Irak en de mensenhandel van de Kinderbescherming waar ook Bram Bakker zich schuldig aan maakt samenwerkend met secretarie-generaal Erik Gerritsen die in de rol van hoogste ambtenaar van een ministerie zijn voorganger Joris Demmink vervangt als één van de leiders van de georganiseerde ambtelijke misdaad. 

Zeker voor minister Grapperhaus die jurist is en advocaat was en gewoon als baas van misschien wel het belangrijkste ministerie van het land zijn werk professioneel en apolitiek in het algemeen belang moet doen is het niet moeilijk te zien of begrijpen dat hij zondagavond de Moffen bezoekt en ze te vriend houdt terwijl hij is vergezeld van de Commandant van de Koninklijke Marechaussee en ze ook gewoon in de maat te nemen zoals dat gewoon is in Nederland. 

De VVD volgt de Zionisten ook voetstoots in hun misdadige mening over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 terwijl de uitgebreid gedocumenteerde feiten het tegendeel bewijzen. De Nederlandse politiek die wordt gedomineerd door de liberalen van de VVD en de Christenheid van CDA, SGP en CU is sinds jaar en dag de trouwste bondgenoot van Nazi-Israël. De Joden delven voortgaand het onderspit. Zionisme en Israël staan net zo haaks op Joden en Jodendom als de Duivel op Gd.

16-12-2017

Ronny Naftaniel leider anti-Joods terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 16-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Ronny Naftaniel is één van de Nederlandse leiders van het Internationaal anti-Joods terrorisme. Overige betrokkenen bij dit anti-Joods terrorisme zijn onder andere Hidde Jan van Koningsveld, Esther Voet, Bart Schut, Hanna Luden, Bart Mos, Kustaw Bessems, Leon de Winter, PowNed, Matthijs van Nieuwkerk, Beatrice de Graaff, Onno Hoes, Joris Luyendijk, Arnold Karskens, Fred Teeven, de Telegraaf Media Groep dus ook GeenStijl, Thierry Baudet, het CDA, de CU, de SGP, Geert Wilders en niet onbelangrijke partijen in Israël en Amerika.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn bewerkstelligd door deze grote internationaal opererende groep die al sinds 1895 de Joden wil uitroeien en thans de volgende Holocaust voorbereidt. De Nazi’s bestaan uit de Zionisten, hun Oostenrijkse vriend Adolf Hitler en andere antisemieten. Joden zijn antizionistisch en tégen een Joodse Staat.

De Nederlandse Rechtspraak wordt terroristisch bedrogen en met terrorisme bedreigd om deze waarheid op grond van duizenden pagina’s authentieke documenten te ontkennen en te negeren dat het inderdaad zo is dat de Zionisten en hun antisemitische vrienden en bondgenoten hun eeuwige anti-Joodse dans dansen en dat Ronny Naftaniel willens en wetens het antisemitisch vuurtje opstookt. 

Ronny Nafthaniel is opzichtig aanwezig in de sociale media met zijn anti-Semitisch gehufter. Er ligt een moddervet dossier bij het Openbaar Ministerie klaar als fundament voor de grootste anti-terrorisme operatie ooit. Daarin wordt Ronny Naftaniel genoemd als prominente antisemiet die leiding geeft of betrokken is bij het terrorisme gerelateerd bedreigen van de Rechtspraak met afgrijselijke consequenties om hem gelijk te geven.

14-12-2017

Zionisten bedreigen iedereen

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2017 20:20
Opgeslagen onder:

De vrienden van Israël bedreigen iedereen de moeder om het laffe antisemitische terrorisme der Zionisten te accepteren en het Zionisme te respecteren. Zonder respect voor Zionisme geen dialoog en geen hoop aldus de niet Joodse journalist Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad die zich voordoet als het meest Joods Amerikaans Prinsesje op leeftijd. De Joden hebben niks met Zionisme. Nooit gehad. Joden zijn handhavers van de Drie Eden. Zij die de Drie Eden niet handhaven zijn geen Joden.

De Thora verbiedt Joden een Staat te stichten waar ook ter wereld. Van recht op een massale terugkeer van de Joden naar het zogenaamd aan hen beloofde land is geen enkele sprake. Zionisten aanbidden de Duivel. Letterlijk. Zionisten zijn de Synagoge van Satan.

Er wordt nu al jaren geprocedeerd en een hetze gevoerd door de Zionisten om verspreiding van bovenstaande feiten te onderdrukken. De Zionisten bedreigen de gehele Rechtspraak met terrorisme om de waarheid onder het tapijt te schuiven, de mening van de Zionisten over te nemen en het gezag der Zionisten te erkennen. 

Iedereen is uitgenodigd de terroristische dans der Zionisten mee te dansen. Inclusie is nog nooit zo gewoon geweest. De Telegraaf is al sinds 1922 betrokken bij de terroristische organisatie van de Zionistische helden van Geert Wilders en staat vandaag weer vooraan het terrorisme der Zionisten te faciliteren. Nederland kent bijna geen Joden.

De personen in Nederland die zich voordoen als Joden zijn hoofdzakelijk Zionisten. Zoals advocaat mr. Professor Rabbijn Nasi Herman Loonstein van de Loonstein-clan weet zijn Zionisten zuiver Jodenjagers die zich strafrechtelijk moeten verantwoorden voor hun terrorisme en internationale misdrijven. Het bovenstaande citaat komt overigens uitt: Theodor Herzls Tachebücher, 1895-1904 Drei Bände, Erster Band, Jüdischer Verslag, Berlin, 1922, pagina 194.

Herman Loonstein gróte Nazi-crimineel

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Advocaat Herman Loonstein die het zogenaamd Joods restaurant Hacarmel Kosher bijstaat waarvan de ramen zijn ingegooid omdat het een Israëlisch restaurant is en Israël Morfica is wat de Semitische Palestijnen uitroeit die al eeuwen in de Staat Palestina wonen wat ook voor de Joden heilig is, moet zich schamen voor zijn nazi-propaganda. Israël is gesticht door de Nazi’s. De Zionisten hebben de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust georganiseerd.

Op basis van authentieke historische documenten die door advocaat Herman Loonstein onder de keppel worden gehouden is heel precies van dag tot dag te volgen hoe de Zionisten vanaf het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 de Joden naar het gas dragen en tot op de dag van vandaag het leven zuur maken.

Herman Loonstein is daarop geen uitzondering met zijn pannenlap op zijn hoofd. Herman Loonstein is niet Joods omdat Herman Loonstein de Drie Eden niet handhaaft. Herman Loonstein was Nasi van zijn eigen Joods gettootje in Buitenveldert wat hij eufemistisch Joods Onderwijs noemt.

Herman Loonstein is een varken. Net als Leon de Winter en al die andere zogenaamde Joden. Allemaal weten ze of kunnen ze weten dat journalisten en Zionisten schuldigen zijn aan het organiseren van Holocaust door het al in 1895 te bedenken en de antisemieten te accrediteren en recruteren en financieren voor de uitvoering en ervan te profiteren.

De Palestijn die de ruiten ingooit van dat Israëlisch Restaurant is een Semiet die in eigen land het leven onmogelijk wordt gemaakt door antisemitische en racistische Europeanen die zijn geworteld in het Nazisme.

13-12-2017

Frits Barend gróte Nazileider

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2017 12:00
Opgeslagen onder:

Journalist Frits Barend blijkt één van Neerlands gróte Nazileiders te zijn die leiding geeft aan het uitlokken van antisemitisme. Fascist Frits Barend is van de pers. Frits Barend zegt Joods te zijn. Toch deelt Frits Barend niet de documenten aan het publiek mee waaruit onweerlegbaar blijkt dat journalisten met Zionistische ambities de organisatoren zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Frits Barend als journalist, antisemiet en mens is betrokken bij het voortbouwend terrorisme der Zionisten.

Frits Barend neemt deel aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust die moet plaatsvinden op de bergen van Israël. Door het grote aantal slachtoffers zal de begrafenis zeven maanden duren.

De Telegraaf wat al te graag de antisemitische opinie van Frits Barend verspreidt neemt al sinds 1922 deel aan het terrorisme der Zionisten en is ook betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 net als Frits Barend.

Israël voert oorlog tégen Europa

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Israël voert al meer dan 120 jaar oorlog tegen Europa en de Joden. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging is de strijd van Israël. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de oorlog van Israël. De Brexit is de oorlog van Israël. ISIS is ISIS-RA-EL!! De Jihad is een proxy-strijd van Israël. De SS was een proxy-leger van Israël. Eichmann was Israël. Auschwitz was Israël. Hitler was samen met de helden van Wilders de oprichter van Israël. In Nederland zijn talloze strijders in vreemde krijgsdienst actief voor Israël zoals Hidde Jan van Koningsveld.

De propaganda van de Telegraaf Media Groep is de oorlog van Israël. Het werk van het Centrum Informatie Documentatie Israël is voor de oorlog van Israël. Israël wil dat de openbare orde in Europa bepaald wordt door Israël. Israël is de Nazi’s en de Nazi’s zijn Israël. De fascisten zijn Israël. De racisten zijn Israël. De antisemieten en Jodenhaters zijn allemaal Israël. Israël is gesticht door leden van de groep die vroeger in het Heilige Romeinse Rijk altijd op de Joden joeg. Dat is minder dan 215 jaar geleden. Israël is het Romeinse Rijk. Israël is Rome! Israël is de eeuwige niet aflatende kruistocht der Papen. Israël is Katholiek. De Katholieken en Israël zijn een Kerk van Satan!

12-12-2017

Nazi-bijeenkomst in Restaurant HaCarmel te Amsterdam

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2017 13:55
Opgeslagen onder:

De muntOm de Joden te zieken en het succes van hun terrorisme te vieren komen de Nazi’s vanavond onder toezicht van journalist Frits Barend bij elkaar in het Restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg 228 te Amsterdam. De avond is georganiseerd door het Centrum Informatie Documentatie Israël zogenaamd tegen haat en geweld. Dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en met het vertoon van journalist Frits Barend laten zien maling te hebben aan de waarheid kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Frits Barend kan weten dat het CIDI betrokken is bij holocaustbedrog en het bedriegen en bedreigen van de Rechtspraak om de Zionistische grondslag van de Holocaust te ontkennen.

 

Bram Bakker bevordert mensenhandel

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Zogenaamd weldenkend of geëmancipeerd Nederland loopt collectief achter twee totaal mongolen in de psychiatrisch aan. Esther Fennema en Bram Bakker. De aandachtshoeren van het Depressiegala. Dat gala gaat niet over depressie. Dit gala bezit het oogmerk minderjarigen in de val van de mensenhandel van Jeugdzorg Nederland te lokken. Het Depressiegala is vooral bedoeld voor minderjarigen en jonge vrouwen. Het werk van Bram Bakker en Esther Fennema leidt ertoe dat depressieve minderjarigen de Kindertelefoon bellen. Dan zitten ze als ratten in de val.

De Kindertelefoon is toegangspoort tot de georganiseerde misdaad van de Raad voor de Kinderbescherming en de leden van Jeugdzorg Nederland. De medewerkers van deze organisaties maken zich structureel willens en wetens schuldig aan zeer ernstige misdrijven met duizenden minderjarige slachtoffers zoals Savanna, Maas Meisje, Broertjes Ruben en Julian en Hansje. Minderjarigen lopen het grootste risico op mishandeling en misbruik wanneer ze onder toezicht zijn gesteld van een instelling van Jeugdzorg Nederland. Psychiaters, psychologen en gedragsdeskundigen jagen letterlijk in groepsverband op minderjarigen om ze met de wet in strijd ‘te helpen’. 

Niemand doet er wat aan. Het heeft geen zin Bram Bakker of Esther Fennema daarover te informeren omdat ze dermate met zichzelf bezig zijn dat ze geen oog hebben voor hun jonge en kwetsbare slachtoffers. Pedofilie bij vrouwen is overigens een taboe. Schrikbarend veel vrouwen zijn pedofiel of betrokken bij pedofilie. Pedofielen zijn vooral te vinden in kringen van de jeugdzorg. Bram Bakker en Esther Fennema zijn dusdanig verknipt van geest dat ze bereid zijn hun vrijheid op het spel te zetten voor de bevrediging van hun perverse prikkels en die van hun groep. 

Een andere prominente deelnemer aan deze weerzinwekkende vorm van georganiseerde misdaad bezit fascinatie voor ongetemde problemen en is vandaag secretaris-generaal van het ministerie wat Bram Bakker en Esther Fennema de kont likt. Oud secretaris-generaal Joris Demmink is of was ook leider van deze georganiseerde misdaad en maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Demmink is mogelijk ook betrokken bij de moord op Marianne Vaatstra. Hopelijk komt daarover in 2018 meer duidelijkheid. 

Esther Fennema schrijft voor The Post Online. Dit is het platform van Bert Brussen die een GeenStijl-verleden bezit en met kennis van de feiten verzwijgt dat Jan Peter Balkenende een oorlogscrimineel is en dat de Nederlandse politiek van links tot rechts schuldig is aan terrorisme en internationale misdrijven in Moslimlanden. Bert Brussen vindt alles “kut” en wil alles “kapot”

De Kinderbescherming met de Kindertelefoon als toegangsportal beschermt kinderen door ze gedwongen te laten verdwijnen wat een internationaal misdrijf is zoals genocide en strafbaar gesteld met levenslang. Bram Bakker en Esther Fennema zijn artsen en vertellen ook niemand dat AIDS niet door HIV veroorzaakt kan worden. Wel verkopen ze antidepressiva wat zelfmoord als geregistreerde bijwerking heeft. Ook weigeren ze te vertellen hoeveel antidepressiva gebruikers zelfmoord plegen.