U bent hier: Home / Awraham Soetendorp óók Nazi

Awraham Soetendorp óók Nazi

by J.L. de Kreek — last modified 18-11-2014 15:15
Opgeslagen onder:

De joden in Nederland zijn bij meerderheid allemaal Asjkenazim en daarom Nazi's. Rabbijn Awraham Soetendorp die de innemendheid van Robbin Williams heeft kwam op het lumineuze idee om een religieuze top te houden over de spanningen in de samenleving. Als Awraham Soetendorp écht wil bijdragen aan ontspanning in de samenleving is hij eerlijk over de innige samenwerking tussen de Asjkenazim en de antisemieten van Hitler om Palestina te roven van de oorspronkelijke bewoners, het Joodse volk uit te dunnen en Joodse rijkdommen te executeren.

Awraham Soetendorp liegt goedlachs het Jodendom door te zwijgen over het feit dat het Jodendom een Joodse Staat verbiedt en dat de leiding van zijn Ashkenazische achterban willens en wetens het fundament gelegd heeft voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging juist omdat zij tegen assimilerende en emanciperende Joden zijn en de minderheden separeren willen. Awraham Soetendorp die als rabbijn het Jodendom moet kennen kan weten dat er geen verlossing is voor Joden wanneer zij de stichting van enige Joodse Staat ambiëren. Verlossing van de Joden is in de Diaspora zonder dat er een Jood is die een jota bijdraagt aan enige Joodse Staat.

Het gedachtegoed wat Awraham Soetendorp kennelijk volgt heeft de basis gelegd voor het antisemitisme van Hitler. Rabbijnen als Awraham Soetendorp zagen in Hitler de verlosser en waren grote voorstanders van het Nazisme. De vertegenwoordigers van het Zionisme hebben tussen 1897 en 1945 de stinkende best gedaan om zes miljoen van de broeders en zusters te laten vermoorden als Kabbalistisch ritueel voorafgaande de kolonisatie van Palestina. Ook is het ziek dat Awraham Soetendorp anderszins de Holocaustleugens ondersteunt terwijl van hem als rabbijn verwacht wordt dat hij kan lezen en rekenen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus