U bent hier: Home / Balkenende is kruisvaarder

Balkenende is kruisvaarder

by J.L. de Kreek — last modified 28-05-2013 17:50
Opgeslagen onder:

Elke christen in de politiek is kruisvaarder. Het systeem zoals Nederland dat gebruikt is gecorrumpeerd geraakt door oorlogscriminelen, terroristen en genocidale moordenaar van hoofdzakelijk christelijke huize. Dat is van de laatste tien tot dertien jaar. Met de millennium wisseling is er millennium bedrog in het systeem gebracht door politieke organisaties, bewindslieden en Kamerleden ondersteund door de mainstream media. Bedoeld om het illegale geweld van de Coalitie der Gewilligen in islamitische landen gelegenheid te geven zoals de zelf vervullende profetieën van de Katholieken dat graag ouderwets zien.

Het systeem is gecorrumpeerd geraakt door misbruik van religie. Politici die doen alsof zij christen zijn en met die schoneschijn punten scoren bij de kiezer, die niet beter weet. Journalist Micha Kat, wordt door de Pedograaf opgejaagd omdat hij het fascisme, en het racisme en het liegen en bedriegen beu is, heeft gelijk. Er is geen Holocaust geweest. De Zionisten hebben het gedaan. Israël is Mofrica, en de Amerikanen zijn de roodste roodnecken sinds de roodneck is uitgevonden. De Twin Towers zijn door een samenstel van omstandigheden ingestort zonder dat de vliegtuigen daaraan materieel een bijdrage geleverd hebben. De vliegtuigen waren voor de vorm om Islamieten de schuld te kunnen geven.

De asymmetrische inslag van een vliegtuig kan geen Twin Tower symmetrisch in het eigen fundament laten instorten. De pannenkoek theorie is onzinnig omdat de massa van de bovenste etages altijd op de stalen steunpilaren gedrukt hebben. Het bijzondere aan de Twin Towers is dat ze van STAAL zijn. Het beton eromheen was invulling wat verder amper dragende krachten hoefde te weerstaan. De stalen bielzen als boomstammen zo dik vormde met elkaar een net waarin elk vliegtuig als een muskiet gevangen wordt. Die vliegtuigen kunnen nooit de schade veroorzaakt hebben die er gezien is. Om die schade te verkrijgen zijn er co-factoren vereist waaronder bijvoorbeeld twee kleine atoombommen en/of naotermiet en/of andere geavanceerde explosieven.

Op die aanslagen, die van den beginnen corrupt blijken te zijn, is militair gereageerd en niet internationaal strafrechtelijk. Dat is verdacht. Ongeacht de ernst van de aanslagen en wie het gedaan heeft, de voorgeschreven reactie daarop is internationaal strafrechtelijk waarbij overigens militairen betrokken worden kunnen onder zeer strenge 'rules of engagement'. Om terrorisme te bestrijden zoals het terrorisme op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 is het noodzakelijk dat ambtenaren namens de staten internationaal in de uitvoering aan strakke rules of engagement gebonden zijn om te kunnen slagen. Dat Balkenende letterlijk als een schoothondje bij Bush op bezoek was terwijl algemeen bekend is dat de familie Bush manager geweest is van het bureau van Adolf Hitler is verraad zoals alleen christenen in de politiek beheersen.

Balkenende wilde Gekke Henkie niet zijn in de internationale verhoudingen terwijl Balkenende als jurist weten kan dat hij de weg via het internationaal strafrecht had horen te prediken bij gebreke waarvan er van het CDA geen politiek consent voor de strijd tegen terreur hoort te zijn. Gezien de reputatie van Nederland in de internationale verhoudingen en het feit dat Nederland het Internationaal Strafhof en het Vredespaleis huisvest was Balkenende gebonden aan de plicht het internationaal strafrecht als middel te hanteren voor de internationale reactie op de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Ook kabinet Kok II heeft niet goed gereageerd op de aanslagen 11 september 2001.

De grote corruptie deed de intrede met Balkenende 22 juli 2002 en de aanloop naar de illegale oorlog in Irak. De aanslagen werden misbruikt om Paars de bons te geveven en later stemde het CDA in met het gedoogakkoord van Wilders in verband met de buitenlanders. Met de illegale oorlog in Irak liet Balkenende het ouderwetse CDA zien van de christenheid waarvan iedereen gehoopt had dat de christenen dit met de Franse Revolutie afgeleerd hadden.

Religie en utopie en terrorisme gaan hand in hand. Dat alleen islamieten met het geloof in de politiek leveranciers van terrorisme zijn is een onzinnige veronderstelling. De christenheid, het christendom in de politiek in het algemeen en dat van Balkenende in het bijzonder is de ziekste vorm van terrorisme omdat het tot desintegratie van de gehele samenleving leiden moet ter faveure van de macht van de kerk. Voor christenen in de politiek geldt dat zij ongeacht de doelstellingen en/of programma vijanden van de Staat zijn omdat zij dat als christen tot een eind willen brengen opdat de Paus en zijn kruisvaarders de lakens uitdelen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus