U bent hier: Home / Balkenende moordenaar Nederlandse militairen

Balkenende moordenaar Nederlandse militairen

by J.L. de Kreek — last modified 01-11-2013 09:05
Opgeslagen onder:

Bush, Balkenende en Blair zijn de moordenaars van 27 Nederlandse militairen. Zij zijn grootschalig illegale en dus onbevoegde oorlogen gestart in Irak en Afghanistan. Gedoogd en voortgezet door de opvolgers. Daarbij zijn 27 Nederlandse militairen gesneuveld. Bush, Balkenende en Blair hebben het incident met de aanslagen in Amerika 11 september 2001 misbruikt om de eigen christelijke kruistocht tegen de Islam vorm te geven.

Bush, Balkenende en Blair zijn in ieder geval sinds het lidmaatschap van 'the Colaition of the Willing' in vreemde krijgsmacht getreden. De oorlog in Afghanistan is illegaal als vergelding op de aanslagen in Amerika 11 september 2001 omdat het internationaal recht bepaalt dat er louter (internationaal) strafrechtelijk gereageerd worden kan en mag. Bovendien hebben de Afghanen geen schuld aan de aanslagen in Amerika 11 september 2001. De Twin Towers kunnen bijvoorbeeld louter middels explosieven van binnenuit instorten zoals ze ingestort zijn.

Dan de oorlog in Irak. Iedereen weet daarvan dat het een illegale oorlog is. Rapport van de Commissie Davids is daar helder over. Makkelijk voor iedereen te begrijpen. Een overduidelijke 'blitzkrieg' op basis van leugens. Bovendien was 'regime change' het doel. Illegaal geweld met als doel 'regime change' is terrorisme. Verder is er excessief gebombardeerd met munitie van verarmd uranium. Dat houdt vanzelf in dat er opzet is tot genocide. Ondanks dat verarmd uranium munitie niet op de lijst verboden wapens staat is het leveren van genocide strafbaar.

Ook voor Balkenende, Bush en Blair. De genocide van Balkenende in Irak kan vooralsnog niet vervolgd worden omdat de Hoge Raad zich vergist in het relateren van de wet aan de feiten. Zal door de 'shock and awe' komen die Balkenende en zijn Amerikaanse partners in crime massief hebben toegepast op de wereld. Nederlandse politici sinds Balkenende I worden gezien als zeer misdadig en buitengewoon gewelddadig met overduidelijk het oogmerk de Nederlandse burger bevolking vrees aan te jagen, te kerstenen en onder bestuur van niet democratisch gekozen derden te plaatsen. Ook in de straten is de bugeroorlog bijna een feit.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus