U bent hier: Home / Bart Schut gevaarlijke antisemiet

Bart Schut gevaarlijke antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Bart Schut maakt Jodendom en journalistiek elke dag een beetje meer kapot. Journalist Bart Schut van het Nieuw Israëlitisch Weekblad is een gevaarlijke antisemiet die doelbewust de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust verdoezelt. Zijn publicaties bezitten alle klassieke antisemitische elementen. Bart Schut is niet Joods. Niemand van het Nieuw Israëlitisch Weekblad is Joods. De ideologie van Bart Schut is een superioriteitsleer. Bart Schut is Zionist. Net als de rest van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. De Zionisten zijn de creatieve breinen van de Holocaust en bereiden deze genocide sinds 1895 actief voor.

Vandaag jagen de Zionisten van het NIW en CIDI op personen met Joodse achtergrond om te zwijgen over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Ook wordt de Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door de vrienden van het NIW om te zwijgen over de Nazi-feiten van Bart Schut. Het is allemaal makkelijk te zien en te begrijpen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten omdat de Zionisten hun verrichtingen genoteerd hebben in duizenden pagina’s tekst waaruit één en ander in welhaast een oogopslag makkelijk blijkt. Desondanks blijft Bart Schut volhouden dat hij met zijn antisemitisme de Joodse zaak dient. De werkgever van Bart Schut was al in 1922 in bezit van de plannen voor de Holocaust en vond het prachtig, net als de Telegraaf.

Slachtoffers van de Holocaust zijn niet gediend van de antisemitische en terroristische bagger van Bart Schut. Dat Bart Schut nog niet langdurig in het schavot is beland komt omdat de Zionisten met terrorisme dreigen om dit te voorkomen - in rechtszaken waarin vrienden van Bart Schut proberen middels antisemitisch gemotiveerde schotschriften personen met Joodse achtergrond die de waarheid en de feiten over het virulente antisemitisme der Zionisten publiceren de mond te snoeren. De Zionisten zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten der antisemieten. De Jodenhaat, het antisemitisme, racisme en fascisme der Zionisten is middels de Herzl-law verankerd in de Zionistische cultuur en identiteit. “Tijd Bart Schut volledig te verkankeren”, aldus Joodse slachtoffers van de Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus