U bent hier: Home / Bart Schut = Nazi-crimineel

Bart Schut = Nazi-crimineel

by J.L. de Kreek — last modified 16-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Onafhankelijke media heeft ontdekt dat journalist Bart Schut van het Nieuw Israëlitisch Weekblad eerste klas nazi-crimineel is die de geschiedenis liegt alsof het gedrukt staat. De Endlösung en de Holocaust zijn bedacht door de grondleggers van de zogenaamd Joodse Staat Israël. Toen baron Rothschild 100 jaar geleden de Balfour-verklaring in ontvangst nam wist hij dat de familie zes miljoen Joden ritueel zou laten ombrengen door de antisemitische vrienden omdat journalist en zionist Theodor Herzl reeds in 1895 de plannen voor oorlog en Holocaust ter verkrijging van het Koninkrijk Groot Israël aan het Wereldhuis uit de doeken had gedaan.

De Nazi’s zijn een gemêleerd gezelschap. Iedereen kent de uitvoerende Nazi’s van Adolf Hitler. Weinig mensen kennen de Grote Nazi’s. De mannen áchter Adolf Hitler die deze kansloze kunstenaar tot de grootste dictator uit de recente Europese geschiedenis gemaakt hebben. Bart Schut en zijn collega’s bewerkstelligen middels terrorisme gerelateerd bedrog en bedreigen dat het niet algemeen bekend is dat Adolf Hitler door Zionisten is geronseld. De Zionisten hebben hun antisemitische bondgenoten al in 1897 geaccrediteerd voor het bewaren van de openbare orde. 

Bart Schut is de oudste niet. Het is een jonge vent die is opgegroeid in het tijdperk van het internet. Door het internet zijn talloze betrouwbare bronnen van overal op aarde vanaf de luie stoel te onderzoeken. Historische archieven die buiten beschouwing worden gelaten bij en tijdens de Holocausteducatie op basis en middelbaar onderwijs. Het onderwijs doceert de grootst mogelijke antisemitische flauwekul over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Journalist Bart Schut weet dit omdat de bewijzen hiervan komen uit de Zionistische beerput waarvan Bart Schut de deksel onder druk houdt.

De Joden zijn gedeporteerd en vergast door de Zionisten. De grondleggers van het moderne Zionisme die tevens de ‘founding father’ zijn van Israël zijn grote Jodenhaters met een diepliggende afkeer van alles wat met Jodendom te maken heeft. Geert Wilders ziet deze personen als zijn helden. Journalisten van het NIW en de Telegraaf voorkomen dat de feiten algemeen bekend worden. De journalisten van het NIW en de Telegraaf werkte al in 1922 samen met de Zionisten om de antisemitische grondslag van de ideologie onder de pet te houden. 

De Nazi’s is de naam voor de fusie tussen Nationalsozialisten en Zionisten. Nazi is ook een verbastering van het Joodse woord Nasi wat slaat op hij die de openbare orde bepaalt. De voorzitter van een vergadering bepaalt de openbare orde en is daarom de Nasi. De tekens NAZI slaan ook op Asjkenazim. De Asjkenazim zijn de grote groep Joodse proselieten uit Oost Europa. Afvallige Asjkenazim zijn de creatieve breinen en managers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Bart Schut is één van hen en draag met zijn Nazi-propaganda op de site van het NIW willens en wetens bij aan de volgende Holocaust van de Zionisten op de Joden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus