U bent hier: Home / Beatrice de Graaf hooggeleerd missleidster

Beatrice de Graaf hooggeleerd missleidster

by J.L. de Kreek — last modified 27-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Donderdag 25 mei 2017 was professor Beatrice de Graaf voor de tweede keer de onderwijzeres voor DWDD University. Ze onderwees haar toehoorders over het onderwerp spionage. Prof. Beatrice de Graaf treedt regelmatig op als expert in de media om duiding te geven aan actuele ontwikkelingen, met name op het gebied van terrorisme en veiligheid, vaak aan tafel van DWDD bij Matthijs van Nieuwkerk. Beatrice de Graaf is historicus. Ze doceert geschiedenis. Beatrice de Graaf onderwijst haar leerlingen onwaarheid over de geschiedenis en tevens dat geschiedenis de actualiteit bepaalt. Dus de geschiedsverwarring van Beatrice de Graaf bepaalt de actualiteit.

De geschiedenis zoals Beatrice de Graaf die onderwijst over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is voor een belangrijk deel in strijd met de waarheid en feiten waardoor weinig mensen de actualiteit correct duiden. Deze waarheid en feiten gaan over de personen die de architecten en grote voortrekkers zijn van het antisemitisme, de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Door het geschiedenisonderwijs van Beatrice de Graaf en haar collega historici denken meeste mensen dat Hitler, Himmler, Eichmann en Heydrich de creatieve breinen zijn van de Jodenvervolging en de kampen. Dat is absoluut niet waar.

Hitler en Heydrich waren de uitvoerende macht van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Deze terroristische organisatie heeft door naoorlogse psychologische oorlogvoering voorkomen dat iedereen zicht kreeg op de groep en de geestelijk vaders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De actualiteit wordt bepaalt door het terrorisme van de organisatie van de helden van Geert Wilders, waaronder tevens begrepen het Telegraaf-concern en Matthijs van Nieuwkerk. De aanslagen in Manchester, België en Frankrijk en ook de aanslagen in de VS 9/11, het referendumbedrog van Jan Roos, en GeenStijl, de BREXIT en mogelijk de aanslag op de MH17 zijn onderdeel van de “compleat realisation of the ideals of Herzl and Jabotinsky”.

Beatrice de Graaf kan vanaf haar luie stoel aan de Universiteit van Utrecht  zelf zien dat ze totale flauwekul praat in verband met haar duiding van het actueel terrorisme. Het staat allemaal met de authentieke bronnen voor haar uitgelegd op www.holocaustles.nl. Op de website www.beyondmisinformation.org leggen talloze experts uit dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dit betekent dat er een andere groep daders moet zijn dan Beatrice de Graaf denkt. Beatrice de Graaf is gelovig. Het instorten van de torens van de Twin Towers heeft veel weg van de “rapture”. Daarmee is gezegd dat Beatrice de Graaf als professor aan de universiteit van Utrecht gezien de holocaustfeiten moet weten wat het ware karakter is van het actueel terrorisme. Omdat de AIVD te weinig mensen heeft om alles goed te duiden helpt het wanneer Beatrice de Graaf zich aan de feiten houdt. Overigens wekt Beatrice de Graaf zelfde associaties die in dit verband bij scharlaken passen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus