U bent hier: Home / Beatrice de Graaf radicaal verlossen

Beatrice de Graaf radicaal verlossen

by J.L. de Kreek — last modified 02-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Ze praat snel en veel aan de tafel van Matthijs van Nieuwkerk bij de Wereld Draait Door terwijl ze weet dat ze niet het hele verhaal vertelt en de waarheid willens en wetens niet in openbaarheid brengt. Professor dr. Beatrice de Graaf houdt het verhaal van terrorisme gaande door het zicht van het publiek weg te houden op de feiten. Het internationaal terrorisme kwam in de aandacht met de aanslagen in de VS 11 september 2001. Beatrice de Graaf is één van de wetenschappers die weet of moet weten dat de vliegtuigen niet het instorten van de torens van de Twin Towers kunnen verklaren.

Ook moet Beatrice de Graaf weten dat de Zionisten en niet Het Duitse Rijk de creatieve breinen zijn van Hitler en de gaskamers. Beatrice de Graaf is historicus. De feiten waaruit blijkt dat de Zionisten schuldig zijn aan de Tweede wereldoorlog en Holocaust blijkt uit documenten die gearchiveerd zijn in openbare bibliotheken van Nederlandse Universiteiten. Ook staan de documenten op internet in het Duits en Engels. De islamitische Staat waarover Beatrice de Graaf vurig spreek bij de Wereld Draait Door van de VARA is opgericht door de politieke partij van Beatrice de Graaf in samenwerking met andere Christelijke partijen in binnen en buitenland.

De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn gepleegd en IS is opgericht door Christenen al dan niet samenwerkend met Zionistische vrienden waarmee zij in de Tweede Wereldoorlog ook de Joden ritueel gewassen, vergast en verbrand hebben. De aanslagen in de VS 11 september 2001 waren een politieke keuze van Christenen en de volgende rituele handeling van de terroristische organisatie van de helden van Wilders op weg naar wereldmacht. De agenda voor wereldoverheersing van de terroristische organisatie van de helden van Wilders is gekopieerd van ouderwetse Katholieke Eindtijd fantasieën.

De Eindtijd is vandaag. Het Goede Nieuws™ heeft meer nieuwswaarde dan de krant van morgen en Beatrice de Graaf vervult een kwalijke rol ten behoeve van de strijd van Satan tegen de regering van Gd. Beatrice de Graaf heeft meer gebreken. Ze is Christen, zegt ze, en ze is niet eens in staat in de Bijbel te lezen zoals het er staat namelijk dat Jezus Christus helemaal niet is gestorven aan het kruis of de martelpaal, en dat het Oude testament in Hooglied reeds voorafschaduwd naar Mohammed die ook door Jezus Christus is voorzegd. De aanslagen in de VS 11 september 2001 en de oorlogen in Irak en Afghanistan en elders in Islamitische landen is het gevolg van de eeuwige niet aflatende lust van blanke Christenen naar radicale verlossing gespiegeld aan Ezechiël waaronder de finale oplossing van het Jodenvraagstuk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus