U bent hier: Home / Benjamin Netanyahu deelnemer Holocaust

Benjamin Netanyahu deelnemer Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 06-09-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Benjamin Netanyahu bezoekt dinsdag 6 september de Tweede Kamer in Den Haag. Benjamin Netanyahu is één van de zogenaamd Joodse leiders die 'after the facts' deelneemt aan de Holocaust door te verzwijgen dat de Holocaust het initiatief is en professioneel is voorbereid door de oprichters van Israël. De oprichting van Israël staat haaks op de Joodse wetten en tradities. Het land is opgericht door de Zionisten die politiek maatschappelijk de Diaspora revisioneren wat neerkomt op zuiver antisemitisme.

De grote Zionistische leider Herzl heeft in 1897 reeds de Endlösung op de internationale agenda gezet voor zelfverrijking van de ondersteunende familie Rothschild die zichzelf ziet als koninklijke familie van alle Joden. De familie Rothschild naar wie talrijke straten, pleinen en parken in Israël zijn vernoemd heeft Hitler gefinancierd en had middels hun bedrijf het concentratiekamp Auschwitz in bezit waar zij een miljoen Joden hebben laten vermoorden.

De oorlogsdoelen van de Zionisten waren in ieder geval sinds 1897 officieel het vernietigen van het Europese Jodendom en het uitroeien van de Torah vaste Joden omdat deze Joden op basis van het Joodse geloof zich verzetten tegen enige Joodse Staat. In West Europa genoten de Joden -mede door de Franse Revolutie- mensenrechten en democratie en waren zij vrij. Dit was tegen het zere been van de familie Rothschild en de Zionisten die altijd gewend waren geweest als dictators en gettomanagers de Joden te domineren en hen te onderdrukken.

De geschiedenis van de Joden en het Jodendom en van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust wordt diepziek gelogen door Benjamin Netanyahu. Benjamin Netanyahu is een oppernazi die doet alsof hij Joods is. De Jood Jezus Christus waarschuwt in het Nieuwe Testament voor dit soort gespuis, in Openbaring 2 vers 9:

Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede (doch gij zijt rijk), en de lastering degenen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar zijn een synagoge des satans.

De muntNet als Esther Voet en de familie Loonstein vertegenwoordigt Benjamin Netanyahu de synagoge van Satan en niet het Jodendom. Joden zijn hierover altijd helder geweest. Niemand luistert ooit naar de Joden. Bovendien worden de Zionisten ondersteund door de Mainstream media zoals de Telegraaf Media Groep.

De Telegraaf was al in 1924 betrokken bij de voorbereidingen op de Holocaust zo blijkt na analyse van de kranten archieven die dankzij internet vanaf de luie stoel makkelijk te onderzoeken zijn. De geschriften waarin de Zionisten zelf schrijven dat zij de bedenkers zijn van de Endlösung en de Holocaust staan op www.jodenhaat.nl. Op www.joodsrecht.nl staat het Jodendom zoals het Jodendom is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus