U bent hier: Home / Bennink & Brussen spammen

Bennink & Brussen spammen

by J.L. de Kreek — last modified 06-04-2013 10:00
Opgeslagen onder:

Jan Bennink, de prominente tekstschrijver van Roorda Reclamebureau, die ook prominent schrijft voor de Volkskrant, en publiceert op de sites van Bert Brussen van Bbrussen.nl, én Bert Brussen, geven in vereniging propaganistisch gelegenheid aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van de Nederlandse politiek ambtsdragers sinds Balkenende I door daarover opzettelijk wederrechtelijk te zwijgen. Daarmee benadelen Jan Bennink en Bert Brussen in ernstige mate de belangen van hun klanten en ieder ander. Jan Bennink en Bert Brussen zijn bekend van de website GeenStijl wat marktdebiet verworven heeft met bedrijfsmatige tendentieuze, ongefundeerde en nodeloos kwetsende uitlatingen.

Jan Bennink en Bert Brussen verdienen de boterham met guerrilla propaganda en hufterjournalistiek. Wanneer zij aangesproken worden op hun onaangepaste gedrag slaan ze in vereniging op internet hard terug en beledigen zij een ieder zonder dat hun slachtoffers in staat gesteld worden in de 'comments' bij de beledigingen van repliek te dienen. Bert Brussen beroept zich er steevast op journalist te zijn. Daarom ook mocht zijn bedreiging aan het adres van Geert Wilders niet vervolgd worden want dat zou volgens Bert Brussen in strijd zijn met de journalistieke vrijheid of zo.

Toen Bert Brussen de prominente journalistieke website De Jaap oprichtte is hij deugdelijk geïnformeerd over het feit dat de Nederlandse politiek ambtsdragers van links tot rechts sinds Balkenende I gelegenheid geven aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen. Bert Brussen en ook Jan Bennink hebben lak aan die informatie en negeren het nieuws wat iedereen bepaaldelijk aangaat ook al zijn zij prominente schrijvers op een groot aantal journalistieke podia. De heren imponeren als propagandisten voor de politiek delinquenten voornoemd. Zij die zich erop beroepen journalist te zijn hebben ook de plicht tegemoet te komen aan het recht van het publiek op de waarheid. Dat is nu eenmaal de zure last die bij het werk van de journalist past.

Ook op de schouders van prominente opiniemakers rust deze plicht, zeker wanneer de wereld bedreigd wordt door grote terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven van politici van eigen bodem. Mede de naoorlogse perszuivering heeft daarvoor het fundament gelegd in de Nederlandse normen en waarden. Dat weten Jan Bennink van Roorda Reclamebureau en Bert Brussen want ze zijn niet dom. Jan Bennink en Bert Brussen wekken de indruk dat zij feitelijk op de hand zijn van internationale terroristen en genocidale moordenaars in de politiek. Middels agressieve propaganda drukken zij kritiek op hun hufterpolemiek de kop in en zetten zij hun criticasters ten onrechte te kijk als haters en stalkers. Tweet die zij ontvangen zonder dat zij daarom gevraagd hebben kwalificeren zij oportunistisch als belagen. Het werk van deze heren is standaard SPAM.

Bert Brussen heeft ooit eens in een filmpje op internet gezegd dat hij alles kut vindt, alles haat en dat wat hem betreft iedereen kapot mag. Uiteraard doet Brussen alsof dit een grap was. Zijn daaropvolgende prestaties demonstreren evenwel dat hij het meende. Zijn bijdrage aan het publieke dermate toont dat hij het leuk vindt om het even wat polemisch te slopen. Onder normale omstandigheden misschien te billeijken. Nu de Nederlandse politiek reeds meer dan tien jaar opzichtig het meest grove terrorisme faciliteert en daarmee de Nederlandse schatkist aansprakelijk maakt voor schade in Islamitische landen die duizden miljarden Euro's bedraagt en de economie vernietigt, is het arrogante narcisme van de heren Bennink en Brussen niet grappig meer én hebben zij het risico aanvaard dat zij op één lijn gesteld worden met personen die in het verleden propagandistisch bijgedragen hebben aan volkerenmoord.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus