U bent hier: Home / Beroepsjood Grunberg moet zich schamen

Beroepsjood Grunberg moet zich schamen

by J.L. de Kreek — last modified 03-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Arnon Grunberg is een intelligente student van het Vossius Gymnasium voor wie een negen vanzelf sprekend is. Arnon Grunberg houdt heel veel van zijn moeder. Ze is begraven in Jeruzalem. “Ik heb je toch verschrikkelijk nodig mijn Motek”? “Ezeltje” zegt het tegen zijn moeder en krijgt daarbij een gevoel van schaamte. Als 43 jarige man wordt Arnon Grunberg “Ezeltje” genoemd door zijn moeder. Hijzelf noemt zijn moeder Motek, wat een historisch merk is van motorfietsen uit Röttenbach.

Zijn moeder overleefde Auschwitz, waar ze naar eigen zeggen goed behandeld is

Schrijven is beschamend oordeelt Arnon Grunberg tijdens College Tour. Mensen denken het ergste over Arnon Grunberg, zegt Arnon. Weinig mensen denken dat Arnon Grunberg net als Leon de Winter en Harry Mulisch een van de broodschrijvers is die hun talenten misbruiken om de leugens over de Holocaust en de schuld van de Zionisten aan de deportatie van de Joden te maskeren. Het Vossius heeft vanzelfsprekend een steen of monumentje waar het één of meerdere docenten of leerlingen herdenkt. Het Vossius is van 1926, drie jaar voor de financiering van Hitler door de Joden en zes jaar voor de oorlogsverklaring van de Joden aan Hitler Duitsland. 29 jaar nadat de Zionistische helden van Wilders te Basel de mensenrechten voor de Joden opzegde en hen kwalificeerde als bij meerderheid verachtte bedelaars.

Wat is het leed geweest van de familie Grunberg? Wikipedia helpt:

Zijn moeder overleefde Auschwitz, waar ze naar eigen zeggen goed behandeld is (zie Volkskrant 3-12 2011: Voetnoot A.Grunberg) en zijn vader zat op talrijke adressen ondergedoken. Arnon Grunberg heeft één oudere zus, Maniou-Louise (1963)

Dat moeder Auschwitz overleefde en naar eigen zeggen goed behandeld is kan betekenen dat zij een 'sweet seventeen' was die als Zionistisch agent het kamp bestuurde of de bloederigste beul was. De Joodse financiers van Hitler hebben Auschwitz laten optrekken voor hun ondernemingen en om te dienen als transitcentrum voor de kolonisatie van Palestina en Oost Europa. De Zionisten wilde alleen de jonge Joden overhouden voor de bezitneming van Palestina. De rest werkte in het bordeel in Auschwitz of als slaaf in de mijnen van de onderneming van de Joodse financier van Hitler. De Amerikaanse familie Bush heeft ook geld verdiend aan het verblijf van Motek in Auschwitz. Grunberg vertelt het zijn Amerikaanse vrienden nooit. Arnon Grunberg is helemaal niet geïnteresseerd in Motek. Hij wil “Ezeltje” genoemd worden door zijn moeder zodat hij daarover literair kan doen op televisie.

Zolang er nog tranen zijn willen we natuurlijk allemaal weten wie schuld heeft aan het treinkaartje van Motek en al die andere Joden naar het kamp. Motek rouwt welgeteld een dag om de vergassing van haar ouders. Dat kan met recht een geslaagde Holocaust genoemd worden. De ouders van Motek zijn gebruikt als brandhout in de Zionistische oorlogsmachinerie van de Joodse familie Rothschild op weg naar wereldheerschappij en de verduistering van Palestina door de Zionisten.

Motek was achttien toen ze het brandoffer bracht. In dank daarvoor is ze begraven in Jeruzalem, misschien op de locatie eerste rang waar de wederopstanding wordt verwacht in een graf op de heuvel aan de voet de Golden Gate. Volgens Arnon Grunberg glimlachte de SS-ers naar zijn moeder en vond zij het een mooie tijd. Ongeveer 150.000 Joden werkte bij de SS. De SS in het kamp stond erbij en keer er naar toen de Joden kabbalistisch vergast en verbrand werden door andere Joden die na de oorlog logen dat zij gedwongen zijn. Met haar achttiende was Motek een gestaalde Zionganger.

Arnon Grunberg schrijft op de voorpagina van de Volkskrant. Daar schrijft hij nooit dat de uitvinder van de 'Endlösung der Judenfrage' een journalist was en een Zionistische held van Wilders is. Ook anderszins staat in de Volkskrant nooit waarheid of feiten over het terrorisme der Zionistische Joden die door broodschrijvers en in hun roman geholpen worden met het verbergen van de waarheid over de gaskamers, de treinen en het bombardement op Rotterdam. Arnon Grunberg is journalistiek erbij gaan doen om de wereld zo groot mogelijk te maken.

Grote journalistieke projecten wil Arnon Grunberg doen. Schamen is voor Arnon Grunberg ontevredenheid dat hij niet aan zijn verwachtingen voldoet. Dan is het te hopen voor Grunberg dat hij zich schaamt voor het feit dat niet hij de persoon is met familieleden gecrepeerd in Auschwitz die de waarheid en de feiten openbaart over dat kamp wat een Zionistische kamp was ten diensten van de doelen van de helden van Wilders.  

Alle Joden als Arnon Grunberg zijn Nazi's die zonder moeite andere Joden vermoorden om particuliere doelen te realiseren. De tekens “Nazi” zijn de afkorting van het langere woord Asjkenazim. Er is geen onderscheid tussen Nazi's en Asjkenazische Joden behalve dat er ook Asjkenazische Joden zijn die het Jodendom wél serieus nemen. Helaas een minderheid. Bij vrijwel alle Joden in de media die vaak ook zelf het toneel kiezen is het Nazisme te herkennen door het voortgaand liegen van de Holocaust en een voorliefde voor Israël en het gebrek aan afstand van het Zionisme.

Afwijkend en ziek is het gedrag van Arnon Grunberg. Hooghartig en arrogant de corruptie van de Zionistische kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah verdedigend. Het zit in het bloed van de Asjkenazim. Besmet met demonen worden zij geboren. Schaamteloos schrijven over de schuld van de Zionisten aan het kampverleden van zijn moeder kan Arnon Grunberg niet. Hij doet het niet dus hij kan het niet. Schaamteloos schrijvend de leugens van Zion bekrachtigen kan Arnon Grunberg weer wel anders wordt hij niet opgenomen in het Walhalla van Joodse schrijvers in de media en journalistiek.

Arnon Grunberg is een van die Joden die doorgaat als tweede generatie slachtoffer en dan zwijgt hij over de schuld van de Zionisten aan zijn slachtofferschap. Is Arnon Grunberg dan wel een tweede generatie slachtoffers? Is Arnon Grunberg dan niet eerder een tweede generatie dader die de rol van Sondecommando in het veld van zijn moeder heeft overgenomen. Het zijn vooral schrijvers met een Joodse achtergrond die de Holocaustliegen en de slachtofferrol der Joden uitbuiten.

Joden waren in de eerste plaats de daders van de Holocaust. Zonder de Joodse leiding die iedereen willens en wetens naar de verrotting hielp was er helemaal geen Holocaust geweest. Met karakters als Arnon Grunberg en Leon de Winter en Harry Mulisch in de literatuur krijgt niemand de waarheid in romanvorm met de paplepel binnen zodat ook niemand ziet dat de groep van Arnon Grunberg achter de schermen gewoon een volgende Holocaust aan het voorbereiden is. Holocaust betekent dat Joden opzettelijk mensen offers gebracht hebben om Palestina van de oorspronkelijke bewoners af te persen en Arnon Grunberg zich af te laten trekken op TV.

Arnon Grunberg lijdt aan een ziekelijke identiteitsstoornis. Arnon Grunberg denkt dat hij een Joodse achtergrond bezit terwijl daarvan helemaal niks waar kan zijn gezien de inhoud van zijn werk. Nergens in zijn romans vertelt Grunberg het echte verhaal over de Joden en de Holocaust en hoe de Joden bedrogen zijn door de Zionisten die als volleerde slavendrijvers het Joodse volk opdreef van land naar land tot ze vol luizen vergast werden op de door de Joodse familie Rothschild betaalde SS. Grunberg kan de feiten kennen omdat er in de Joodse lectuur afgelopen jaren geschreven is over de rechtszaken tegen de anti-fascists die bewijst dat de Joden de Holocaust liegen en schuldig zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de massamoord op zijn Joodse voorouders. Arnon Grunberg liegt de Holocaust omdat hij profiteren wil van de fraude.

Vijf of zes columns in de week en daarnaast Romans, verhalen en allerlei andere dingen schrijft Arnon Grunberg. Arnon Grunberg is bikkelhard van binnen en van buiten. Als een terriër. Wanneer hij je te pakken heeft laat hij niet meer los. Helemaal het karakter van een echte Zionist. Arnon Grunberg zal zeker nooit meer schrijven als hij weet wat de waarheid en de feiten zijn van het kampverleden van zijn moeder. Dan zal hij weten dat hij zo gefaald heeft dat hij aan zijn schrijven geen vervolg meer geven kan. Arnon Grunberg moet nog door de ogen van het publiek leren zien dat hij zich zo belachelijk maakt dat hij zich niet meer aan hen vertonen kan. Het is vooral wat Arnon Grunberg niet schrijft prominent op de voorpagina van de Volkskrant waarom hij een gevaar is voor de Joden en de rest van de mensheid.

Als Grunberg ziet hoe het zit kan hij erover schrijven zegt hij. De Amerikanen die de grens dichtdeden voor de Joden die op de vlucht waren voor het geweld in Europa waren daartoe geïnspireerd door de opinie van de Amerikaanse Hebrew die liever zagen dat hun broeders en zusters crepeerde anders hadden ze de jaren daarvoor voor de kat zijn kut gecollecteerd voor de holocaust op zes miljoen Joden in Europa.

De geschiedenis van hoe het allemaal gegaan en zo gekomen is valt ook voor Arnon Grunberg makkelijk te begrijpen en dat gebeurt niet uit hem zelf dus hij is of een keihard liegende Nazi of ernstig ziek. Arnon Grunberg vreest dat er niet echt iets te leren is van de geschiedenis. Dat ligt volledig aan hij die zijn ogen sluit. Zolang Arnon Grunberg niet in zijn voetnoot voor de Volkskrant de waarheid schrijft over de deportatie van de Joden uit Amsterdam kan hij beter euthanasie plegen. Arnon Grunberg is in Irak geweest. Journalistiek aansprekend schrijven  over de genocide op de arabieren van de door de Zionisten gesteunde Naties van het Kruis heeft de beroepsjood nog niet gedaan. 03

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus