U bent hier: Home / Bert Brussen ende ontkenningsfase

Bert Brussen ende ontkenningsfase

by J.L. de Kreek — last modified 08-08-2013 21:30
Opgeslagen onder:

Goede Nieuws houdt niet van zelfcensuur. Alles en iedereen krijgt kritiek wanneer nodig. Bert Brussen in de eerste plaats. Door mensen als hij kan de Holocaust zo weer gebeuren omdat hij niet geïnteresseerd is in U. Bert Brussen is ook niet geïnteresseerd in de personen waarvoor hij werkt. Of het nu de Volkskrant is of een ander merk. Bert Brussen manifesteert zich als journalist.

Op grond van zijn journalisme was zijn bedreiging aan het adres van Geert Wilders niet strafbaar. Als journalist is Bert Brussen bekend met de genocide van de Nederlandse politiek in Irak. Hij zwijgt dus hij stemt toe. Journalistiek is niet een beroep van rechten alleen. Aan het beroep van journalistiek zitten ook (ongeschreven) plichtingen. De plicht niet steeds de Islam te dissen zoals Bert Brussen en eindelijk eens inhoudelijk los te gaan op de genocide in Irak die hij moet betalen.

Bert Brussen verkeert helaas in goed gezelschap. Hij schrijft voor de krant waar Pieter Broertjes hoofdredacteur van geweest is van 1995 tot 2010. Zijn grootste wapenfeit was het tabloid formaat. Volkskrant. Pieter Broertjes. Ook de man die het niet nodig heeft gevonden kritisch te kijken naar wat de Amerikaanse en Nederlandse overheid iedereen voorhoudt over de achtergrond van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Die vliegtuigen kunnen geen Twin Towers inclusief stalen kernnen laten instorten in vrije valsnelheid in het eigen fundament. Dat is natuurwetmatig onmogelijk.

Er bestaat geen kans dat iets dergelijks gebeurt zonder uitgebreide manipulatie van het toneel. Om Twin Towers in te laten storten zoals ze ingestort zijn is een perfect verlopen controled demolition vereist. Volledig geregisseerd door Amerikanen waaronder ook Amerikaanse ambtenaren. Bert Brussen heeft bij zijn artikel donderdag 08 augustus 2013 de beroemste foto van gedeporteerde Joden in Auschwitz. Deze foto blijkt een vervalste foto van Buchenwald te zijn. Bovendien blijkt dat kamp eigendom van Amerikaanse Joden geweest te zijn en is het op Amerikaans Joods initiatief gebouwd, en is Hitler ook betaald door deze Joden. Voorts zijn er in dat kamp geen zes of vier miljoen Joden vergast.

De Holocaust kan zo weer plaatsvinden omdat Bert Brussen niet weet dat de Zionisten de sleutelrol personen zijn geweest die alles hebben doen laten plaatsvinden. Op gezag van de Zionisten zijn de Joden gedeporteerd naar Auschwitz. Bert Brussen krijgt dit niet onderwezen. Voorts houdt Bert Brussen zich op elk ander vlak van de domme en heeft hij het stemgeluid van een mud aardappelen. Bert Brussen is het soort tekstschrijver, short of long copy, die U liever niet voor U heeft schrijven. Hij maakt zijn opdrachtgevers aansprakelijk voor zijn misdrijven als journalist.

Bert Brussen gebruikt zijn titel als journalist onrechtmatig door te zijgen over de genocide van de Nederlandse politiek in Irak. Dat geldt voorts voor elke andere schrijver van de Volkskrant inclusief Jan Mulder die aan de tafel bij de Wereld Draait Door de politiek delinquenten opzichtig ondersteunt bij en tijdens de genocide door er in het openbaar over te zwijgen. Jan Mulder kent de geschiedenis en zijn reputatie, net als Bert Brussen zijn zij de eerste die moord en brand horen te schrijven want iedereen pikt toch alle flauwekul van hen. Bert Brussen heeft misschien geen benul welke val hij voor zichzelf graaft. Op enig moment zijn ook bij hem de feiten rechtens door de strot geduwd en komen de benadeelde partijen de bevelen tot schadevergoeding tenuitvoerleggen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus