U bent hier: Home / BEWIJS: 'Endlösung Judenfrage' idee Joden

BEWIJS: 'Endlösung Judenfrage' idee Joden

by J.L. de Kreek — last modified 19-01-2014 10:40
Opgeslagen onder:

Het mooie aan internet is dat de geschiedenis er transparant door wordt. Archieven over de hele wereld zijn gedigitaliseerd en geven zicht op historische feiten die anders voor altijd aan het oog ontrokken zouden zijn gebleven. Één van die historische feiten is de 'Endlösung der Judenfrage'. Iedereen wordt onderwezen dat dit het idee van de Duitsers is. Dat is het absoluut niet blijkt uit de vele Joodse bronnen die dankzij internet toegankelijk zijn voor het grote publiek.

De idee van de 'only final solution' is afkomstig van de Jood die in Israël geëerd en bewonderd wordt als de oprichter van Israël en de Zionistische wereldorganisatie. Theodore Herzl schrijft zelf in zijn dagboeken dat hij de uitvinder is van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Hij is ook de man die het op de internationaal politieke agenda gezet heeft. De Tweede Wereldoorlog, de Shoah, de Exodus is de vervulling van dit onzalige idee van Joden.

Op 17 januari 1896 publiceerde de grote Zionistische leider Theodore Herzl als journalist van de Neue Freie Press te Wenen voor het eerst zijn these over de Oplossing van het Jodenvraagstuk. In zijn later dat jaar verschenen staatsschrift 'Der Judenstaat' erkent Herzl dat hij de bedoeling heeft de discussie over het Jodenvraagstuk te openen. In zijn dagboeken verklaart Herzl dat hij dé Totaaloplossing gevonden heeft. In zijn dagboeken heeft Herzl het ook over vernietigen van Joden en schrijft hij:

For I have the solution of the Jewish Question.

 The only possible, final, and successful solutions of the Jewish Question requires a billion francs.

 The only possible, final, and successful solutions of the Jewish Question requires a billion francs.

 We shall solve the Jewish Question by either safeguarding or liquidating the fortune of the wealthy Jews. If we cannot do it with the help of the wealthy Jews, we shall do it in spite of them.

 Dat Joden de bedenkers zijn van de 'Endlösung der Judenfrage' weten Joden al te goed. Ze schrijven het namelijk zelf in de eigen magazines. In hun artikelen over de Joodse kolonisatie. Joden koloniseren zich door de eeuwen heen een ongeluk. Columbus was ook zo'n Joodse kolonist die voorts de basis gelegd heeft van de grootste genocide ooit, die op de indianen. Op 27 juni 1912 in Wenen spreek de Jood Israël Zwangwill het Ito Conventie toe. Het verslag ervan staat gepubliceerd op pagina 4 van het Amerikaans joodse magazine The Sentinel van 2 August 2 1912, p.4.:

 As you know, most of us on the Ito were originally disciples of the immortal Dr. Herzl and his idea that the only final solution of the Jewish question lay in establishing the Jew upon a home of his own.

De munt

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus