U bent hier: Home / Bewijs gelijk Jehova's Getuigen

Bewijs gelijk Jehova's Getuigen

by J.L. de Kreek — last modified 23-03-2013 09:35
Opgeslagen onder:

Wat weten Jehova's Getuigen denkt u wellicht. Jehova predikt dat de huidige tijd de Eind Tijd heet. Met Armageddon en de Apocalyps, en dan de verlossing en het Duizend Jarig Koninkrijk en het eeuwig leven. Dat mensen vroeger, voor de Zondvloed, honderden jaren oud werden staat in het Oude Testament gerapporteerd. De geest is G-d, die is altijd en overal en zal er altijd zijn ongeacht wat. Zelfs als er geen universum is bestaat G-d de geest die Jehova heet.

Het boek Openbaring uit het Nieuwe Testament vertelt het ongeloofwaardige verhaal dat de wereld ten ondergaat wanneer gelovigen aan politiek deelnemen. Dat wordt vergeleken met het Beest en de Hoer. Jehova's Getuigen leggen de voorspellingen in Openbaring naadloos langs de wereldgeschiedenis en kunnen vrijwel exact aangeven welke passages in het Nieuwe Testament overeenkomen met instellingen en gebeurtenissen nu dagelijks in het nieuws.

Wellicht dat u denkt dat Jehova's Getuigen alles lezen kunnen in de Bijbel wat zij willen. Dan wordt uit het oog verloren dat de Zionisten de profetieën uit Openbaringen gekozen hebben als model voor hun wereldpolitiek, met daarbij de veronderstelde Holocaust en Exodus en de mythe van de Joodse Staat. Omdat De Correspondenten nooit iets onderzoeken en sinds de peuterklas volgen wat zij geïndoctrineerd krijgen, weet niemand dat de Zionisten politieke omstandigheden ondersteunen die realisatie van veronderstelde profetieën uit Openbaring bewerkstelligen.

Concreet houdt dit in dat zij middels terrorisme gerelateerd geweld nieuwsfeiten doen laten ontstaan die voorspeld staan in de Bijbel, zoals de Exodus. Iedereen denkt dat de Shoah de Joden is overkomen omdat de Duitsers 'hard core' antisemieten zijn. Feit is dat de Joden de Shoah overkomen is omdat de Zionisten het Diaspora Revisionisme, wat een moeilijk woord voor antisemitisme is, hebben omarmd om ervan te profiteren. De Zionisten wisten dat zij konden vertrouwen op de steun van de Katholieken bij de realisatie van de 'Endlösung der Judenfrage' omdat dit een feitelijke vervulling zou zijn van de Katholieke Eind Tijd profetieen die leiden tot de ellende die in Openbaring voorspeld staan.

De Katholieken, de Christenheid, denkt dat wanneer de aarde in genoeg ellende gebracht is de verlosser door G-d gezonden verschijnen zal. De gemiddelde Katholiek is zich nog altijd niet bewust dat de veronderstelde kruisigingsdood van Jezus Christus een schijnvertoning is. Althans dit is wat de Koran overtuigend onderwijst. De verlosser van de Katholieken zoals die volgens de Katholieken voorspeld wordt zal zich waarschijnlijk manifesteren in de vorm van één van de kinderen van de Rothschild bankiers familie.

Deze familie is al in 1897 Israël als Koninkrijk beloofd wanneer het de Zionisten zou ondersteunen bij en tijdens de 'Endlösung der Judenfrage'. Deze kennis kan verkregen worden door de originele dagboeken en andere geschriften der Zionisten te lezen die via internet relatief makkelijk te vinden zijn. Feiten waarvan Esther Voet en Ronny Naftaniel van het CIDI en Ronald Eissens van het Meldpunt en de Joodse Omroep niet willen dat het publiek daar kennis van heeft. Relateren van feiten in verband hiermee straffen zij af met valse beschuldigen van Jodenhaat.

Vroeger in de tijd van de kruisvaarders werden kruisvaarders Joden om het Jodendom van binnenuit te slopen. Zionisten zijn Nazi's die zich voordoen als Joden om op die manier ongezien de 'Nazi Fährt Nach Palestina' te volbrengen. De Nazi's wonen in Israël, met gestolen Joodse identiteit, gestolen Joodse geschiedenis en een afwijkende vorm van Ivriet. Het hakenkruis is een positief Joods symbool en de vlag van Israël is een Nazi-vlag. De eerste bruinhemden, zij die het voorbeeld geweest zijn voor de Duitsers, waren Zionisten. Zionistische agenten ondersteunde de Nazi's overal in Europa bij en tijdens WOII.

De grote verraders van de Joden waren en zijn de Zionisten. Met de Zionisten hebben Joden geen schijn van kans tegen antisemitisme. De Zionisten hebben het ouderwetse antisemitisme van de Katholieken wat verdampte door de Franse Revolutie nieuw leven ingeblazen met het Diaspora Revisionisme. Diaspora Revisionisme is een ideologie die in strijd is met de wetten van G-d die door de Joden gerespecteerd worden. Israël staat in Openbaring voorspeld als immens slachtveld in de huidige tijd. Met een totale oorlog waarbij alle Joden en alle andere ongelovigen zullen creperen. Alsdan zijn de Paus en de familie Rothschild heer en meester over aarde en vervalt de mensheid in ouderwetse slavernij.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus