U bent hier: Home / Bier drinken met Poetin

Bier drinken met Poetin

by J.L. de Kreek — last modified 20-07-2014 19:45
Opgeslagen onder:

Nederland moet meer bier drinken met Poetin. Op dit moment weten alleen de daders wie de raket heeft afgeschoten en of het wel een raket was. Misschien hebben rebellen om te beschermen op een straaljager geschoten die de MH17 aanviel. Of waren het Amerikaanse piraten die de BUK gestolen en teruggeplaatst hebben. Niemand weet wat er precies gebeurt is en iedereen deint mee op de oorloghitserrij in de media die aangevoerd wordt door de Telegraaf.

Of Poetin of het Kremlin laakbaar betrokken is bij de aanslag op MH17 kan niemand zeggen. De raket lijkt geleverd door een in Nederland gevestigd bedrijf. Berichten wijzen uit dat de rebellen relatief behoedzaam met de 'crash scene' en de lichamen van de slachtoffers omgaan. Zij lijken te willen voorkomen dat het materiaal in onbetrouwbare westerse of internationale handen komt. Er zijn nog al wat onbetrouwbare partijen betrokken.

 

Om te beginnen Mark Rutte die Neerlands grootste oorlogsmisdadiger is en ook ondersteuning levert aan genocide in Moslimlanden. Alleen al daarom kan en mag Poetin persoonlijk de grootste bommenwerper op Den Haag afsturen. Het blatante schenden van het internationaal recht van Balkenende & co wordt sindsdien door iedereen in Nederland van links tot rechts gedoogd. Commentaar daarop wordt elke keer weer gedownplayed door dat als bijvoorbeeld onsmakelijk te kwalificeren.

 

Nederland moet de vette balk uit het eigen Nederlandse oog halen voordat het vingerwijzen kan naar anderen. Wat er ook gebeurt is met de aanslag op MH17; tot nu heeft het bewezen dat van de berging van de 'crime scene' bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 niks deugt. Nu met MH17 weten de Amerikanen en bondgenoten plotseling wél hoe het zit en hoe het moet, terwijl zij bij en tijdens 911 de hand lichte met alles wat normaal is onder dat soort omstandigheden en die fout tot op heden niet gerepareerd is.

 

Amerika wordt bestuurd door een Amerikaanse junta die ook aan de basis staat van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Deze junta heeft de aanslagen op de Verenigde Staten geleverd 11 september 2001 en verzorgt overal op aarde via proxy-terrorisme, terrorisme om de 'war on terror' mee te rechtvaardigen. Betrokken partijen zijn uit op wereldmacht op een wijze die bij iedereen op voorhand diepe weerzin moet wekken. Het moet (helaas pindakaas) voor mogelijk worden gehouden dat westerse belangen achter de aanslag zitten.

 

John Kerry is een grote verrader van de Amerikaanse traditie die met harde taal in Oekraïne wil verkrijgen dat de VS de lang gekoesterde oorlog tegen Rusland kan beginnen. Zijn demonstreren tegen de walgelijke oorlog van de VS in Vietnam was voor de vorm. Zodat hij vandaag de 'die hard' zijn kan die het als Vietnamveteraan opneemt tegen het 'Rode Gevaar'. Niemand in Europa wordt onderwezen dat leidende Amerikaanse families van nu vroeger ook Hitler grootgemaakt hebben want Europa is gegijzeld door deze terroristen. De Amerikaanse agenda is gebrand op oorlog met Rusland en China!

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus