U bent hier: Home / Big time Jodenvervolging

Big time Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 17-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Discriminatie, haatzaaien, oorlogsmisdaden, terrorisme, genocide en 'big time' Jodenvervolging is 'core business' van de Nederlandse journalistiek. De Nederlandse journalistiek is in ieder geval sinds 1922 vuistdiep betrokken bij de voorbereidingen op de Jodenvervolging van 1940-1945. Nederland was de thuisbasis van bijpassende ideologen. Bedreigen en bedrog van Rechtspraak door journalisten bewerkstelligt dat meeste mensen niet weten dat journalisten de grote mannen zijn achter Hitler en de gaskamers.

Journalisten hebben al in 1895 de idee van de Holocaust bedacht. Journalisten verspreidde sinds 1900 talrijke publicaties waarin zij de ene na de andere Holocaust op zes miljoen Joden in Europa voorspellen. Journalisten zijn de personen die de grote machten leiden naar het ultieme conflict. Na de oorlog liegen journalisten dat de Duitsers het gedaan hebben. Sinds 2010 jagen Nederlandse journalisten op personen met Joodse achtergrond die bovenstaande feiten kakkend goed onderbouwd publiceren. 

Deze journalisten bedreigen ook de Rechtspraak met afschrikwekkende gevolgen om de feiten te ontkennen. Andere journalisten publiceren niet daarover. Die noemen   de waarheid een complottheorie en zij die de waarheid prediken complotdenkers. Met geen mogelijkheid zijn journalisten in staat tot objectieve beschouwing van de feiten. Allemaal zijn ze besmet met de schuld van de journalistiek aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Was de Telegraaf in 1922 gewoon eerlijk geweest over wat er in de dagboeken van de held van Geert Wilders stond dan was er geen Holocaust geweest.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus