U bent hier: Home / Blank Nederland verkracht kinderen

Blank Nederland verkracht kinderen

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Met de blanke mannen van GeenStijl voorop maken de blanke premier Rutte en zijn blanke staatssecretaris Dijkhoff van Veiligheid en Justitie zich druk om de aanrandingen van vrouwen in Keulen door asielzoekers. De minister-president heeft het over “aanpassen aan onze normen en waarden”. De staatssecretaris heeft het over “sukkels en randdebielen”. De vraag is wie de echte sukkels en randdebielen zijn? De blanke premier en blanke staatssecretaris zijn door hun terrorisme en internationale misdrijven in Moslimlanden verantwoordelijk voor de vluchtelingen.

Bovendien, en dat vergeet zichzelf über fantastisch vindend blank Nederland, maakt het Ministerie van Veiligheid en Justitie zich schuldig aan grootschalig en structureel misbruik van minderjarigen. Alsof de Gestapo nooit is weggeweest. Dit wordt Kinderbescherming genoemd. In de geest van de Nederlandse normen en waarden hebben de asielzoekers de vrouwen in Keulen beschermd. De kinderen die beschermd worden door het Ministerie van Veiligheid en Justitie voelen zich verkracht.

Daarover iets publiceren doet de Nederlandse journalistiek niet want de kinderen worden verkracht door elite mannetjes van het blanke soort en niet door licht getinte Noord Afrikaanse asielzoekers. Anderen die wel publiceren over het stelselmatige en structurele misbruik van minderjarigen door ambtenaren van het ministerie van “sukkel” Dijkhoff worden steevast voor “koekkoek” weggezet door de journalisten of verslaggevers van GeenStijl of journalist Chris Klomp.

De ambtenaren van het Ministerie van Veiligheid en Justitie misbruiken niet alleen minderjarigen op basis van regelmatigheid. Ook worden minderjarigen willens en wetens aan hun lot overgelaten waardoor ze sterven. Daarover is reeds lang geleden gepubliceerd met de bewijselementen daarbij. Blank journalistiek Nederland haalt daarvoor de neus op. Volgens journalist Micha Kat van Revolutionaironline is dit omdat de Nederlandse journalistiek aangevoerd door de blanke Gelauff vuistdiep zit in het pedonetwerk van de blanke Joris Demmink. Daarom moet Micha Kat wegens smaad tien maanden (!) naar de gevangenis van de overwegend blanke onafhankelijke rechtspraak.

Update: Zeker 231 koorknapen in Duitse stad Regensburg misbruikt door blanke Christelijke mannen

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus